FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL CU BRAZILIA

Înainte de Argentina, jucăm cu Brazilia şi Columbia!

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 22:25

Lupescu anunţă că e ca şi rezolvat un turneu de gală al "naţionalei" în America de Sud, în luna iunie

După ce a bătut în cuie meciul cu Argentina pentru inaugurarea National Arena (11 august), FRF pregăteşte o altă surpriză de proporţii: turneu în America de Sud pentru două jocuri cu Brazilia (7 iunie) şi Columbia (11 iunie)! Oraşele încă nu se cunosc, urmînd să fie comunicate în zilele următoare.

"Suntem în negocieri, dar lucrurile sunt rezolvate în proporţie de 90%", a dezvăluit Ionuţ Lupescu, director general al federaţiei la Realitatea FM. "Vreau să pregătim generaţia actuală pentru mondialul din 2014, care se va desfăşura în Brazilia. E importat ca jucătorii tineri să aibă adversari puternici şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă să evoluezi în America de Sud". În principiu, FRF nu va cheltui nici un ban pentru această acţiune, negocierile vizînd ca toate costurile să fie suportate de federaţiile gazdă şi de agenţiile organizatoare. Vor exista clauze prin care adversarii se obligă să joace cu starurile.

"Data de 7 iunie e oficială în calendarul FIFA, iar pentru 11 iunie nu cred că am avea probleme de la cluburi cu jucătorii, fiindcă e o şansă unică să evolueze în astfel de partide"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

PALMARES

Meciuri Victorii Egaluri Înfrîngeri Golaveraj
Brazilia 2 0 0 2 2-5
Columbia 3 2 1 0 4-1

Ofertă pentru " amical" cu Uruguay
FRF mai lucrează şi la alt amical cu o reprezentativă sud-americană! A înaintat deja o ofertă federaţiei din Uruguay, pentru un amical în februarie 2012. Răspunsul final pentru meciul care ar urma să se dispute în România este aşteptat în săptămînile viitoare.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
rorika
rorika  •  28 Februarie 2011, 12:42

deci nu se plateste nimic,aia acopera costurile si au si clauza sa joace cu vedetele :)) ba esti nebun? ...ne mai trebuie doar echipa sa avem :))

cheloo52
cheloo52  •  06 Februarie 2011, 12:01

gery76 Superb...Nu uita si pe nationalele din tarie : Turkmenistan , Ciad si Singapore!!!

andro_2009
andro_2009  •  06 Februarie 2011, 08:17

brazilia ne bate si daca joaca cu roberto carlos rivaldo dida cafu si ronaldo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close