FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Încă un contestatar la adresa FRF! "E cam târziu! Nu mai are timp să facă asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 15:17

Răzvan Burleanu e criticat de Dorinel Munteanu pentru că încă nu a numit noul selecționer al României, mai ales că se știa faptul că Anghel Iordănescu nu va continua.

"Este puțin cam târziu, trebuia să știm până acum antrenorul, pentru că mai avem puțin și începem preliminariile Campionatului Mondial. Două luni nu este timp destul, pentru că un străin trebuie să facă cunoștință cu întrecerea internă, trebuie să cunoască jucătorii, să-și facă un lot.

Știa toată lumea că nea Puiu va pleca, trebuia să avem un plan de rezervă și, la momentul ieșirii de la Euro, să știm numele noului antrenor. Noi ne-am chinuit să facem o echipă și cu foștii antrenori, am avut meciuri 2 ani de zile în preliminarii și tot nu am reușit să formăm un nucleu pentru Campionatul European, unui străin îi va lua și mai mult.

Credibilitatea antrenorilor români a scăzut total în noua conducere de la FRF, să nu ne mire că se îndreaptă spre străini. Din punctul meu de vedere nu este o alegere bună, dar nu mai avem ce face, nu decidem noi", a spus Dorinel Munteanu la Dolce Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
141102562954591
Alex Trufin  •  04 Iulie 2016, 21:14

PE PARTEA DE ORGANIZARE BURLEANU E VARZA SI CEI DE LA LPF LA FEL DE VARZA. TOT PROGRAMUL LIGA 1, LIGA 2 SI LIGA 3 E VARZA. INSA TREBUIE SA RECUNOASTEM CA VOR SA FACA BINE PENTRU SPORTUL ROMANESC , ADICA GRESESC INSA NU INTENTIONAT ATATA POT. MAI AU NEVOIE DE 2-3 ANI SA INEVETE SI APOI SA SPERAM CA MERGEM LA UN MONDIAL CA LA EUROPENE E CLAR CA NE CALIFICAM SI DACA JUCAM CU ECHIPA DE FETE. GATA CU BLATURILE SI BLATISTII SI PUCSARIASII DIN SPORTUL ROMANESC.

141102562954591
Alex Trufin  •  04 Iulie 2016, 21:12

BURLEANU FACE BINE TREABA CU IMAGINEA: SUPORTERI, EVENIMENTE,SPONSORI,DREPTURI TV,MARKETING... INSA LA PARTEA DE ORGANIZARE SI PARETA SPORTIVA NU ARE CALITATEA NECESARA. IORDANESCU A GRESIT TOATA STRATEGIA LA EURO. E PREA BATRAN. ERA CLAR CA FRANTA NE BATE , ERA PRIMUL MECI LA EURO, SI NOI TREBUIE APO SA ATACAM CU ELVETIA SI ALBANIA INSA IORDANESCU A LUAT 8 FUNDASI SI 3 PORTARI LA EURO. CU CINE SA ATACI ???

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Iulie 2016, 17:15

de ce credeti ca borleanu a intarziat atat de mult numirea unui selectioner strai ?...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează