FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

Încă un copil şi minus 1,4 milioane euro! » Judecătoria Buftea a decis ieri că Victor Piţurcă e tatăl lui Edan, puştiul de 5 ani născut de Vica Blohina

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 20:16

Selecţionerul va plăti lunar o pensie de 39.389 de lei, pentru perioada 2011-2025, adică pînă la majoratul fiului. Un sfert din salariul său ca tehnician al "naţionalei", 35.000 de euro, potrivit Mediafax


La 7 luni după ce Vica Blohina a deschis procesul de paternitate intentat lui Victor Piţurcă, instanţa s-a pronunţat: selecţionerul e tatăl lui Edan, acesta devenind astfel oficial al treilea copil al lui Piţi. Pe 2 aprilie 2012, femeia cu care antrenorul a avut o relaţie de 16 ani începuse demersurile legale.

Tribunalul Ilfov poate schimba hotărîrea
Aflat în cursa pentru CM 2014 cu "naţionala", Piţurcă şi-ar putea tripla salariul actual de la prima reprezentativă, în valoare acum de 35.000 de euro lunar. Judecătoria Buftea a decis însă că aproape 8.700 de euro se vor duce lunar către creşterea şi ocrotirea micuţului Edan, aflat în grija mamei. După testul de paternitate care a fost decisiv în hotărîrea instanţei, Piţurcă are la îndemînă calea de atac a apelului, pe care trebuie să îl depună la Tribunalul Ilfov.

"S-a făcut dreptate! Iată că se poate şi în România, cînd te lupţi cu un om aşa de influent, s-o scoţi la capăt! O sumă de bani atît de mare e o premieră pentru justiţia din România", a declarat Vica Blohina pentru cancan.ro, în vreme ce selecţionerul nu a comentat hotărîrea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
varanga53
varanga53  •  24 Noiembrie 2012, 18:03

Ba, cretynilor , ce va intereseaza pe voi viata privata a cuiva ?

belamy
belamy  •  24 Noiembrie 2012, 13:58

nasol moment.....din banii aia mai "intretine" si pe sandu si pe mitica....

leroiv72
leroiv72  •  24 Noiembrie 2012, 11:00

sa ma ierte Dumnezeu ca'i vb de un copil absolut nevinovat, dar nu se poate asa ceva....stai capra, te dai bine pe langa un "nene"...ii faci toate "alea"...ii caci un plod si gata pensioara alimentara! nu'i bai, ca si barbugiu'-selectioner are de unde...nu e de plans...dar asa, ca si idee....cati bani...si mai ales cum i'a produs madam blohina...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează