FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Încă un proces pentru Gigi Becali » Burleanu a anunțat că îl va da în judecată: "E simplu"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 14:21

Gigi Becali s-a revoltat după ce Adunarea Generală a votat ca un candidat la președinția FRF să fi lucrat doi din ultimii cinci ani în fotbalul asociație, ca fotbalist, arbitru, observator sau conducător.

Patronul celor de la FCSB i-a jignit extrem de dur pe membrii Adunării Generale a FRF, pe care i-a numit "sclavi, inculți, dobitoci și proști". (Vezi detalii)

Aceste declarații au stârnit o reacție din partea lui Răzvan Burleanu, care a anunțat că îl va acționa în judecată pe Gigi Becali.

"Eu sunt obișnuit cu asemenea declarații. Dar declarațiile la adresa membrilor Adunării Generale m-au deranjat mult. Îl vom da în judecată oe Gigi Becali. E simplu.

Sunt obișnuit cu procesele și să le câștig. Nu am stat să le contabilizez, dar va trebui să facem asta", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (14)
10202925648180625
Eugen Qy  •  02 Iunie 2017, 04:19
Postat de catalynn pe 01 Iunie 2017, 15:37

Desi jjjiji are dreptate in aceasta speța dar e ca la Mamaia la FedCup cu Nastase: limbajul ca la ușa Palatlui l-a aruncat in derizoriu. Problema nu e ca il da Burleanu in judecată unde chiar nu are cum sa nu castige, ci ca practic si-a pus Federația in cap. Aia cat de cat ii țineau partea cu Palmaresul si restul, acum vor aplica cu multa abnegație si celeritate hotararea CAB in baza motivării publicate azi :-)))) Totul a pornit practic de la pierderea campionatului .... :-))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iunie 2017, 22:44

Intre Burleanu si Gigi, il voi alege intotdeauna pe Gigi, cu toate bubele lui! Burleanu mi se pare mai toxic.

mioriticul
mioriticul  •  01 Iunie 2017, 22:12
Postat de nea_vanea.60 pe 01 Iunie 2017, 15:02

este corect! becali are dreptate, dar nu te poti exprima in public la nivelul lui ilie nastase! Indiferent cata dreptate ai!

Ba da. Jiji exact asta poate. Nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează