FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Becali i-a jignit pe membrii Adunării Generale în direct la TV: "Niște proști, înapoiați, dobitoci și sclavi" » Atac la Burleanu: "Du-te pe câmp, la balamuc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 10:55

Patronul FCSB, Gigi Becali, își continuă războiul cu Răzvan Burleanu și i-a jignit dur pe membrii Adunării Generale care au votat propunerile făcute de președintele FRF.

"Nu mă deranjează că Burleanu a propus să dăm 5% către echipele din Liga a 2-a. Le dăm bani, nu e problemă. Dar este strigător la cer să impui unui candidat la FRF să aibă activitate în ultimii 2 ani din 5!

Adică Generația de Aur nu poate candida, că Lupescu, Popescu, Iordănescu nu avut activitate în ultimii ani.

Este cea mai periculoasă chestie din fotbalul românesc. Este tiranie ce face Burleanu. Cum îți permiți să faci această obrăznicie? Du-te la balamuc. Gata cu tirania și dictatura, gata cu Stalin. Vrei să ne stăpânești tu pe noi? Am eu ac de cojocul tău, copile.

Lumea a votat așa ceva. Vă dați seama cât de înapoiați sunt oamenii care au votat? Cât de proști și inculți sunt. Burleanu, ești nebun? Cine te crezi? Tu aveai activitate înainte să fii președinte? Cum să faci așa ceva? Unde te crezi? Ești pe câmp? Ia animalele și faceți o Federație separată, cu proștii!

Am eu act de cojocul lui Burleanu. Face abuzuri. Folosește majoritatea împotriva minorității.

El spune că votează majoritatea pentru că are prostimea de partea lui. Dar noi, minoritatea, avem grijă de tot. Mergem în instanță și putem să nu mai dăm jucători la națională. Burleanu face abuz de majoritate. Face dictatura majorității. Toți care votează sunt dobitoci și proști. Sun prea proști. Și sclavi. Să mă ierte că le zic așa. Poate doar așa să îi deștept pe cei care votează. Dacă nu votează ce trebuie, îi fac sclavi toată viața lor.

Nu mă interesează cine e președinte. Să fie Burleanu încă 25 de ani. Mă deranjează că vine un om în casa noastră, unde noi l-am acceptat, și după 2-3 ani zice că este stăpân și ne batjocorește. Nu suport dictatura și tirania", a spus Becali la TV Sport ro.

"Mititelu ar putea să câștige procesul Are și el dreptatea lui. A făcut și el lucruri și a investit bani mulți în echipă. Pe vremea lui Sandu era tiranie. Ce propunea el se vota. Așa face și Burleanu" Gigi Becali despre procesul Universității Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
gabiprossi
gabiprossi  •  01 Iunie 2017, 01:15

Razboinicul *** are dreptate!!! burleanu este cel mai bun, cel mai frumos si cel mai destept... este chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic!?! Fara burleanu, fotbalul este precum fecalele fara miros!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1568775649819989
Laurentiu Vrajitoru  •  31 Mai 2017, 16:04

Hai sa fim seriosi! Dictatorul striga dictatorul!

westfield
westfield  •  31 Mai 2017, 15:02
Postat de John Milne pe 31 Mai 2017, 14:52

Hai sa te destept . Soros l-a bagat pe zgigi la parnaie .

RESPECT NICUSOR BADEA

Vezi toate comentariile (50)
Comentează