INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANDORRA - ANGLIA

VIDEO Incendiu la stadionul care găzduiește Andorra - Anglia » Momentul, surprins live de televiziunea britanică

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 17:42 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 18:30

Un incendiu a izbucnit la Stadionul Național din Andorra, cu o zi înaintea disputei cu Anglia, din preliminariile Campionatului Mondial. 

Incendiul din Andorra a fost surprins live pe o transmisiune a celor de la Sky Sports. Flăcările au izbucnit în zona băncilor de rezerve și s-au înălțat la metri buni deasupra gazonului. 

A durat minute bune înainte ca focul de la micuța, dar cocheta arenă dintre munți, să fie oprit. Elevii luI Gareth Southgate susținuseră antrenamentul oficial cu mai puțin de trei ore înaintea izbucnirii incendiului. Meciul de sâmbătă, de la ora 21:45, nu este în pericol. 

Stadionul Național din Andorra a fost inaugurat în anul 2014 și are o capacitate de 3.306 locuri. Gazonul este unul artificial, de ultimă generație. 

Anglia defilează spre Mondialul din Qatar 

Anglia este neînvinsă în grupa I preliminară a Campionatului Mondial. Are 5 victorii în primele 6 meciuri și un golaveraj impresionant, 18 goluri înscrise și doar 2 încasate. Andorra este penultima, cu 3 puncte obținute. 

Din grupa I mai fac parte Albania, Polonia, Ungaria și San Marino.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Începe revoluția la Newcastle! Un star de la PSG, primul transfer pe lista prințului Bin Salman

Mancini și Vialli au păcălit Fiscul » Selecționerul Italiei și șeful delegației Squarei Azzurra, prinși în „Pandora Papers”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close