FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Încep să apară problemele » Ce se întîmplă după transferurile făcute de Steaua în această vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 11:35

În această vară, Steaua a preferat să transfere mai mulți străini și tot mai puțini jucători români, care pot juca la națională, își fac apariția în echipa lui Rădoi.

Selecționerul Anghel Iordănescu a vorbit despre situația internaționalilor români de la Steaua și s-a declarat nemulțumit de numărul mic de români din lotul campioanei.

"Înainte aveam 7-8-9 fotbaliști de la Steaua în lotul naționalei. Acum, cu noua strategie a patronului, nu știu dacă voi putea convoca mai mult de 4-5 jucători. Sînt foarte mulți străini în primul 11 al Stelei", a spus Iordănescu la DigiSport.

Echipa Tip a Stelei: Cojocaru - Papp(Alcenat), Varela, Toșca, Guilherme - Muniru, Breeveld - Popa, Stanciu, Chipciu - Tade

Steliștii convocați la ultimul meci al României:
Adi Popa, Andrei Prepeliță, Alex Chipciu, Paul Papp, Gabi Tamaș

Echipa României la meciul cu Irlanda de Nord: 
Tătărușanu - Papp, D. Grigore, Chiricheș, Sepsi, Prepeliță, Pintilii - Torje, Maxim (Tamaș), Chipciu(Stancu) - Keșeru(Fl. Andone)

Ce transferuri a făcut Steaua:

Veniri: Alcenat (Petrolul), Muniru (CFR Cluj), Al. Tudorie (Oțelul), V. Mihalcea (FC Braşov), Tahar (Gaz Metan), Hamroun (liber), Tade (CFR Cluj), Carp (CFR Cluj), Benzar (LPS Banatul)
Plecări: Pîrvulescu, Vîlceanu (împrumut FC Voluntari), Prepeliţă (Ludogoreț), Latovlevici (Genclerbirligi), Rusescu (Sevilla), Bourceanu (Trabzonspor), Arlauskis (Watford), Cr. Tănase (Tianjin), Luchin (ACS Poli), Pham (împrumut Clinceni), Tamaș (contract reziliat)

Din jucătorii plecați de la Steaua, Cristi Tănase, Gabi Tamaș și Andrei Prepeliță erau constant pe lista lui Iordănescu.

 

Citește și: Iordănescu și-a ales grupa pentru CM 2018 » Ce adversare vrea selecționerul României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  24 Iulie 2015, 16:23

Ce drama! ...:)) Nu stiu cum o sa ne mai putem uita in oglinda, de grija Jeneralului Puiu! ...:)) Eu sunt in general (a nu se confunda cu jeneral) pentru jucatorii romani ... dar daca este o parte buna la un lot cu mai multi straini ... e ca macar mai scapam de *** astea de la FRF ... pregatiti oricand sa ne ... fure munca, sa si-o asume ... fara sa ne ... compenseze ... fara sa arate un dram de respect ... pentru ca atunci cand ii arunci o fisa ... unui cersetor ... si ala zice 'God bless you'! ...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iulie 2015, 13:17
Postat de mbd555 pe 24 Iulie 2015, 12:51

Pai nea puiule cand faceai sprituri cu generalii si vroiai sa furi steaua nu te ai gandit ce o sa faca jiji ***?:))

exact ... acum , sa aduca csa-ul si mapn=ul jucatori la echipa nationala,sau sa convoace jucatori de la clubul de fotbal pe care-l conduc cei din csa :)

mbd555
mbd555  •  24 Iulie 2015, 12:51

Pai nea puiule cand faceai sprituri cu generalii si vroiai sa furi steaua nu te ai gandit ce o sa faca jiji ***?:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close