FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA

UPDATE Sold-out pe Giulești la România - Bosnia

Suporterii români au epuizat aproape în totalitate biletele puse în vânzare pentru confruntarea România - Bosnia de luni
Suporterii români au epuizat aproape în totalitate biletele puse în vânzare pentru confruntarea România - Bosnia de luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 16:02 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 00:04

Suporterii români au epuizat biletele puse în vânzare pentru confruntarea România - Bosnia de luni, din Liga Națiunilor. Va fi cel de-al treilea meci consecutiv jucat de „tricolori” în Giulești, după cele cu Finlanda (1-0) și Muntenegru (0-3). 

  • România - Bosnia, programat luni, 26 septembrie, de la 21:45, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe PrimaTV

UPDATE, ora 18:10. Sold-out la România - Bosnia

Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia și Herțegovina de luni, de pe stadionul Giulești, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulțumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, este comunicatul de pe frf.ro.

Știrea inițială

La ora redactării articolului, mai erau disponibile doar 7 bilete în zona de la Tribuna I. În rest, toate celelalte sectoare din Giulești sunt sold-out, iar atmosfera la ora meciului se anunță a fi una incendiară.

De ce n-au fost convocați Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță? Edi Iordănescu a fugit de răspunsuri clare: „Linie și excludere” vs. „E un caracter deosebit”
ROMÂNIA
De ce n-au fost convocați Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță? Edi Iordănescu a fugit de răspunsuri clare: „Linie și excludere” vs. „E un caracter deosebit”

Biletele la meciul cu Bosnia-Herțegovina, ultimul susținut pe teren propriu de naționala României în această campanie din Liga Națiunilor, au costat 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor, „Tribuna 2 Family Zone”. 

Administratorii stadionului Rapid asigură: „Va fi OK gazonul la ora meciului”

Administratorii stadionul Rapid asigură că terenul va fi bun de joc la meciul cu Bosnia. 

Partida România - Bosnia-Herțegovina, programată luni, de la ora 21:45, în Giulești, se va disputa pe un gazon bun, asigură administratorii arenei Rapid. „Se lucrează la gazon, va fi OK la ora meciului”, a declarat Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, pentru GSP.

Suprafața de joc a intrat în reparații imediat după meciul susținut sâmbăta trecută de formația feroviară, cu CS Mioveni. Porțiuni mari de teren au fost afectate de o ciupercă, motiv pentru care jucătorii au avut probleme cu controlul balonului. Noul stadion Giulești, inaugurat în urmă cu 6 luni, la 26 martie, este prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

România, ultima în grupa de Liga Națiunilor. Suntem aproape de a retrograda în Liga C

În acest moment, echipa națională a României se află pe poziția a patra în grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Bosnia și Muntenegru.

Sub comanda lui Edi Iordănescu, prima reprezentativă a adunat numai 4 puncte din 15 posibile, având și un golaveraj negativ: 2 goluri marcate și 7 primite.

Pentru ca România să nu retrogradeze în Liga C din Liga Națiunilor, elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să învingă Bosnia. Meciul are loc luni, de la ora 21:45, și este transmis pe Prima TV. De asemenea, partida poate fi urmărită și liveTEXT pe GSP.ro. O altă condiție pentru ca echipa națională să nu retrogradeze este aceea ca Finlanda să se încurce cu Muntenegru.

VIDEO Edi Iordănescu despre viitorul la echipa națională: „E normal ca după acest meci să ne așezăm la discuții. Interesul echipei naționale primează”

Citește și alte știri despre naționala României:

VIDEO Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor înainte de România - Bosnia: „Sunt aceleași personaje mereu care așteaptă după meci”

Alarmă la națională! Andrei Burcă dezvăluie o discuție cu Mateo Susic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
bogdycorny
bogdycorny  •  26 Septembrie 2022, 09:48

Nu inteleg de ce mai merge lumea la un astfel de meci? Chiar nu ne-am saturat sa privim acelasi spectacol de proasta calitate in loc sa punem niste bani deoparte si sa mergem o data in strainatate la un mare meci al unei echipe mari Barca, Juve, Real etc. ?!

Belphegor
Belphegor  •  25 Septembrie 2022, 22:18
Postat de Chess pe 25 Septembrie 2022, 21:09

14 000 de rapidisti fac atmosfera cat nu faceti voi 100 000 de prazari ! Fotbalul se traieste diferit in Giulesti! Stim ca sunteti frustrati deoarece niciodata nu veti face atmosfera din Giulesti...!

Un mare adevăr pe care toată lumea îl știe!

Belphegor
Belphegor  •  25 Septembrie 2022, 21:31
Postat de Catalynn___ pe 25 Septembrie 2022, 18:18

Știrea e ca exista totuși peste 10 mii de masochiști care vor sa vadă echipa FRF “pe viu” și sa mai și plătească pt asta! Ăștia sunt mai jos chiar si decât voi, fcsbistii, care la un meci ca asta nu ati fi nici 1000 prezenți la stadion. Măcar meciul cu Saburtalo avea o miza cât de cât …

Exact. Asta este știrea: sau vândut 12.600 de bilete (minus 1.400 cele 10% din 14.000) și s-ar fi vândut ai multe dacă stadionul era mai mare , la un meci practic fără miză, care dacă s-ar fi jucat la Craiova , poate ar fi venit 3-4 mii de spectatori (în Giulești, majoritatea vor fi SUPORTERI)... dar așa le place unora să vorbească vorbe... Având în vedere situația dezastruoasă in care se află Naționala noastră , a clasamentului.... asta CHIAR ESTE o știre!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close