FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Interes uriaș al suporterilor români pentru meciul cu Elveția » FRF a cerut suplimentarea biletelor + câți fani merg în Kosovo

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 18:46 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 19:02

Naționala de fotbal a României va avea o galerie numeroasă la meciul cu Elveția, programat pe 19 iunie, la Lucerna, în preliminariile Euro 2024. Circa 700 de fani îi vor încuraja pe „tricolori” din tribunele stadionului Swissporarena.

  • Kosovo - România are loc pe 16 iunie, de la ora 21:45. meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • Elveția - România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România are punctaj maxim după primele două meciuri jucate în grupa I a preliminariilor EURO 2024. Adversarele "tricolorilor" sunt Elveția, Kosovo, Andorra, Israel și Belarus.

Inițial, Federația elvețiană a alocat 600 de bilete suporterilor români. FRF a anunțat astăzi, 31 mai, că numărul tichetelor a fost suplimentat, având în vedere cererea mare de bilete din partea fanilor tricolori. Din informațiile GSP, elvețienii ne-au mai pus la dispoziție circa 100 de bilete.

Tichetele sunt disponibile începând de azi, 31 mai, pe site-ul bilete.frf.ro. Prețul este de 45,30 franci elvețieni (230 lei). Bilete vor fi distribuite cumpărătorilor în format electronic.

70 de suporteri au cumpărat bilete la meciul din Kosovo

Înaintea partidei cu Elveția, naționala României va juca în Kosovo, pe 16 iunie. Pentru partida de la Priștina, FRF a primit 500 de bilete, dar până în prezent s-au vândut doar 70.

Deplasarea suporterilor români la meciul din Kosovo provoacă îngrijorare la Casa Fotbalului, din cauza tensiunilor din nordul regiunii.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu (38 de ani), ia în calcul inclusiv schimbarea locului de disputare a meciului împotriva naționalei din Kosovo.

Îi ține în priză! Cine sunt jucătorii care au ajuns mai devreme la națională
românia
Îi ține în priză! Cine sunt jucătorii care au ajuns mai devreme la națională

"S-a înfiinţat un grup de lucru la nivelul FRF. Suntem într-un dialog foarte strâns cu biroul României de la Priștina, cu Federaţia locală de fotbal, precum şi cu UEFA. În momentul de faţă, ţinând cont de informaţiile pe care le avem, putem să concluzionăm că nu există un risc privind disputarea partidei dintre România şi Kosovo.

Avem însă o îngrijorare în ceea ce priveşte siguranţa suporterilor noştri care se vor deplasa acolo. Vom pune mai presus de orice securitatea şi siguranţa suporterilor români, de aceea luăm în calcul chiar mai multe scenarii.

În zilele următoare vom reveni cu mai multe informaţii despre acest subiect. Când sunt astfel de meciuri, iar în zonă se întâmplă anumite incidente, în mod automat numărul forţelor de securitate şi ordine va crește", a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Se pregătește construcția unui nou stadion în România » Va costa 137 de milioane de euro și va fi al doilea ca mărime din țară

Variantă propusă lui Becali pentru postul de fundaș dreapta la FCSB: „Este unul dintre cei mai buni jucători din România”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează