Comentarii (12)

hofer  •  05 Octombrie 2012, 10:47
Postat de gabrix_ pe 04 Octombrie 2012, 05:20

nu uitati ca Raducioiu e ala care dupa ce a jucat 2 luni in Italia a cerut translator pt ca a uitat limba romana!! nu o sa faca altceva decat sa-i oboseasca pe micutii aia

Hahahaha, arogant a fost de pe vremea junioratului. Credea ca el a pus coada la pruna. Ginionul lui este ca sa nascut Roman.

saxon  •  04 Octombrie 2012, 13:13

De filozofi care n-au dat o data in viata cu piciorul in minge e plina lumea. Cine trebuie sa antreneze o echipa de fotbal? Vreun medic? Inginer? Profesor? Sunt rapidist si nu-l ridic in slavi pe Raducioiu dar n-am mai vazut atacant ca el in Romania de multa vreme si mi-e dor de asa ceva. Toti gresim in viata, mai mult sau mai putin. Radu n-a omorat pe nimeni. O fi falit, dar n-a tras pe nas ca Mutu, n-a rupt sticlele de alcool in doua si n-a umplut paginile ziarelor de can can cu iubirile lui. Are o nevasta de multa vreme, are o familie frumoasa si e mult mai cuminte decat multi boschetari din generatia lui. Chiar merita o sansa. Si da, suntem romani si ne place sa ne omoram intre noi.

dan_racivitan2003  •  04 Octombrie 2012, 12:46

Respect pt cariera lui de fotbalist dar cum sa pui pe unul care deabia stie scrie si citi ,cu un intelect cat al unei gaini la lot national? Ce tactica poate gandi unul ca el? focul la ei?

ionybws  •  04 Octombrie 2012, 12:38
Postat de lucell pe 04 Octombrie 2012, 10:12

Parca a declar ca e falit acum ceva timp in urma...si acum accepta sa antreneze u15 sub pretextul ca vrea sa ajute?:)EU n`o cred pe asta,eu cred ca ROMANIA INCA IL AJUTA PE EL nu invers:)

mai omule...el a ajutat Romania cu ceva...a facut-o cunoscuta in lume! ...tu in ce calitate faci astfel de afirmatii?cu ce ai ajutat tara asta ? de ipocriti ca tine e tara plina!de jucatori ca Raducioiu e seceta mare !!

cpt.ahab  •  04 Octombrie 2012, 12:17

Tot soiul de comentarii rautacioase. Omul si-a recunoscut erorile, cu mult bun simt, iar romanasii continua sa-l judece si sa-i dea in cap. Asta pentru ca a facut ceva pentru fotbalul romanesc. A fost golgeterul campaniei din calificare pt. CM '94, dar si al turneului final de acolo. Sariti pe el! Inventati ca a cerut translator! Rupeti-l in doua pentru ca nu are experienta de antrenor si voi credeti ca nu are ce sa-i invete pe pustii care se uita in gura lui ca la o mare vedeta a fotbalului nostru! Dati-i in cap! A fost dinamovist si era injurat cand juca in Ghencea, pentru nationala! Acoperiti-l de flegme! Fiti romani pana la capat!

red77  •  04 Octombrie 2012, 12:04

cati saraci aici ! se uita repede ca din pasele lui hagi , raducioiu a marcat o gramada de goluri pentru echipa nationala ! atata rautate ca la poporul asta nu cred ca mai exista undeva !suntem precum animalele , abia asteptam sa ne sfasiem unii pe altii ! de fapt jignesc animalele comparandu-le cu romanii !

lucell  •  04 Octombrie 2012, 10:12

Parca a declar ca e falit acum ceva timp in urma...si acum accepta sa antreneze u15 sub pretextul ca vrea sa ajute?:)EU n`o cred pe asta,eu cred ca ROMANIA INCA IL AJUTA PE EL nu invers:)

mgexpert  •  04 Octombrie 2012, 09:01

..mai ales la acest nivel era nevoie de un antrenor experimentat care să-i înveţe ceva pe puşti..şi ne mai mirăm că nu vine nimic din urmă..

gabrix_  •  04 Octombrie 2012, 05:20

nu uitati ca Raducioiu e ala care dupa ce a jucat 2 luni in Italia a cerut translator pt ca a uitat limba romana!! nu o sa faca altceva decat sa-i oboseasca pe micutii aia

gabrix_  •  04 Octombrie 2012, 05:07

scumpa viata la Monaco cu mesele zilnice la "Le Meridien".. in cativa ani se duc banutii si se ajunge la datorii ;) acum sa se refaca a fost pus la nationala U15 pe un salariu frumusel. sunt multi altii care puteau fi antrenori el nu are si n-a mai avut nici o legatura cu fotbalul foarte multi ani

  • 1
  • 2

Comentează