FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Intră în cursa pentru banca naționalei de tineret cu „atuul” lui Dăncilă: „Sunt neconflictual. Aștept să mă contacteze”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 17:59

Ciprian Panait (43 de ani) se consideră îndreptățit să fie luat în calcul pentru postul de selecționer al naționalei U21 a României.

Mirel Rădoi a făcut pasul de la tineret la prima reprezentativă și a lăsat un gol greu de umplut. Oficialii Federației nu s-au grăbit să numească înlocuitorul, deși au admis că pe listă se află nume ca cele ale lui Adrian Mutu, Cristian Chivu sau Edi Iordănescu. 

Ciprian Panait spune că și el ar fi potrivit pentru funcție.

„Eu am făcut performanţă în Arabia Saudită, am câştigat două titluri cu U21 şi, prin prisma asta, aş fi îndreptăţit. Dar nu pot să spun dacă mi-aş dori sau nu. Sunt oameni în conducerea Federaţiei care pot decide. În viaţă, atunci când mi s-a întins tot timpul un deget, l-am luat şi m-am dezvoltat. Şi în România am nevoie de o şansă, cât de mică, ca să mă dezvolt. 

Eu nu o să merg să mă autopropun, dar cei din Federației mă pot contacta. Ei ştiu că sunt un tip foarte serios, nu sunt conflictual, pot aduce un plus pe orice poziţie au ei nevoie”, a declarat Panait la TV Telekom Sport. 

Intră în cursa pentru banca naționalei de tineret cu „atuul” lui Dăncilă: „Sunt neconflictual. Aștept să mă contacteze”

Afirmația lui Panait a amintit de momentul în care Liviu Dragnea, președinte SD în ianuarie 2018, o numea în funcție de premier pe Viorica Dăncilă: „E o femeie civilizată, neconflictuală, deosebit de comunicativă”.

Vezi și: 

VIDEO Suporterii echipei naționale au decis: Florinel Coman, cel mai frumos gol al anului 2019! Vezi AICI reușita

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  01 Ianuarie 2020, 19:07

Hai Vochine propune-l !!!

kratosdoom
kratosdoom  •  01 Ianuarie 2020, 18:55
Postat de rocky2 pe 01 Ianuarie 2020, 18:25

Speram sa nu mai vad aceasta mutra si in 20.......20!

pai nu o sa fie asa de *** aia de la frf sa aduca un cf-ist *** ca acest panait la nationala. p.s.:si noi speram sa nu mai vedem urma de psd-ist care sa se bata pentru clona fc r,vitanul barzesti a lui negoitza si clona csa in liga a 4-a in anul 2020 si cred ca asa o sa fie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  01 Ianuarie 2020, 18:26

Nu-i de mirare ca nimeni nu-și asuma paternitatea acestui articol ... genial!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează