FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Ioan Andone remarcă două mari plusuri ale naționalei U21: „Jucătorii au toate ingredientele pentru a ajunge în finală”

Ioan Andone e un mare fan al naționalei U21 // FOTO: Raed Krishan
Ioan Andone e un mare fan al naționalei U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 19:41

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Ioan Andone, 59 de ani, fostul mare jucător al lui Dinamo, a lăudat naționala U21 a României, cu scurt timp înainte de meciul cu Franța U21 din această seară. 

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

În opinia „Fălcosului”, naționala U21 are șanse reale de a ajunge până în finală: „Rădoi nu trebuie să se gândească la egal, ci la victorie. Jucătorii au calitate, iar de pe bancă pot veni soluții. Echipa aceasta este construită pentru a juca direct, sunt jucători cu multe meciuri în Liga 1, ceea ce nu prea s-a întâmplat la echipele noastre de tineret. Nu cred că jucătorii noștri pot să mai aibă teamă după ce au dat 8 goluri în două meciuri.

Acești fotbaliști sunt la un nivel foarte bun pentru că au jucat printre seniori, dar și pentru că mulți dintre ei au jucat împreună la Viitorul. Omogenitatea e principalul factor, iar eu cred că jucătorii au toate ingredientele pentru a ajunge în finală”, a declarat Ioan Andone, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Probleme pentru Mirel Rădoi: mai mulți jucători importanți s-au plâns de oboseală și ar putea fi lăsați pe bancă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close