FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // EXCLUSIV Probleme pentru Mirel Rădoi: mai mulți jucători importanți s-au plâns de oboseală și au fost lăsați pe bancă

Jucătorii lui Mirel Rădoi resimt oboseala ultimelor zile epuizante // FOTO: Raed Krishan
Jucătorii lui Mirel Rădoi resimt oboseala ultimelor zile epuizante // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 19:27

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // A mai rămas puțin timp până la partida Franța U21 - România U21 din această seară, iar Mirel Rădoi va face câteva schimbări importante în formula de start. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.
  • Franța U21 - România U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

Potrivit informațiilor GSP.ro, câțiva jucători de bază au acuzat oboseală azi, după antrenamentul oficial susținut duminică seara. Astfel, Mirel Rădoi va recurge la câteva schimbări de ultim moment în primul „11”, iar din formula de start vor dispărea nume precum Pașcanu, Florin Ștefan, Dennis Man sau Tudor Băluță. 

Selecționerul va apela la mijlocașii Dragoș Nedelcu și Darius Olaru, existând posibilitatea ca în echipă să-și facă apariția și fundașul central Adrian Rus și fundașul stânga Boboc. 

VIDEO Gică Hagi, mesaj mobilizator pentru naționala U21: „Băieți, scoateți românii în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
10215505693808034
Edu Tzu  •  24 Iunie 2019, 20:53

Nu conteaza cine joaca, pana acuma toti si-au dat viata pe teren sa ajungem la momentul asta. Vad ca sunt cativa "experti" care vb de Man si altii. In loc sa ne bucuram ca suntem in situatia asta si 99.9% calificati si o sa jucam ori cu Spania ori cu Germania voi vorbiti numai tampenii. Sa joace cine poate, cum poate numai sa mergem in semifinale. In rest lasati-l pe radoi sa isi faca treaba ca noi in rest numai de vorbit suntem buni din cate vad. O intrebare a mea pt "expertii de pe internet" ar fi .... E mai bine cine au cartonase galbene sa mai ia unul si sa rateze meciul din semifinale sau sa stea pe banca sa intre daca e necesar si sa ne asiguram calificarea? Ca, parerea mea, e mai important pt baietii nostri sa castige campionatul european nu meciul asta.

caoradea
caoradea  •  24 Iunie 2019, 20:44

Man e obosit din cauza tatuajelor, plus il suna Becali la noapte sa-i de indicatii tactice si e nedormit. Plus a obosit comentand deciziile arbitrilor. Eu l-as lasa pe banca sa se odihneasca si sa se pregateasca de preliminariile EL....

bodrin
bodrin  •  24 Iunie 2019, 20:23

Ce ar fi ca să ne facem noi, cei care comentăm pe ici, pe colo, o echipă să intrăm pe teren în seara asta, și să alegem noi echipa pentru semifinale...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează