FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 0-3

Ioan Becali: "Am învăţat publicul cu rezultate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 septembrie 2008 00:00

Fostul impresar, Ioan Becali, a vorbit despre reacţia publicului la meciul cu Lituania din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, cînd aceştia au început să îşi huiduie favoriţii la scorul de 0-3.

"Am învăţat publicul cu rezultate! Ratînd calificarea atîţia ani, suporterii se aşteptau la mai mult din partea jucătorilor la mondiale. Pînă în 2000, scheletul echipei era bazat pe jucători care evoluau la echipe mari, alţii erau pe la echipe medii şi doar 2-3 veneau din campionat. Acum îi avem doar pe Mutu şi Chivu", a spus Becali la Recursul Etapei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  08 Septembrie 2008, 09:29

Asta cine mai e? Aaaa, hotzu' ala ! Si apropo, si Codrea, Cocis, Radu Stefan, Contra, Marica, toti astia joaca inafara,nu doar Mutu si Chivu.

 •  08 Septembrie 2008, 01:21

Ce fel de rezultate?La ce mari performante te referi?De zece ani nu schitam nici un rezultat cit de cit onorabilPoate te referi la teamul Turciei nu la al nostru.Nu tin minte sa fi fost medaliati cu bronz la campionatul mondial sau cel european.Ai memorie scurta don Giovani,doamne fereste sa nu fi bolnav de altzaimer.De ce le tii partea fotbalistilor doar pentru ca sunt pe lista afacerilor tale murdare?Mai bine lasa-te de meserie.GO.DO IT.

 •  08 Septembrie 2008, 00:30

Cica: "Am învăţat publicul cu rezultate" Ce ai invatat TU nene? Ce treaba ai tu cu fotbalul (in afara de vanzari-cumparari) si cu munca? Un vanzator de doi bani...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează