FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVINE MUTU?

Ioan Becali: "Mutu vrea în naţională, dar nu poate veni neconvocat" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Agentul Ioan Becali spune că Adrian Mutu şi Cristi Chivu sînt singurii fotbalişti de top ai României în acest moment şi explică de ce atacantul Fiorentinei ar trebui convocat în continuare de Răzvan Lucescu la echipa naţională.

"Mutu vrea să vină la naţională, dar trebuie să fie chemat. Lucescu nu a spus niciodată că Adrian nu va mai fi convocat la echipa naţională, vom vedea în viitor ce se va întîmpla.

Chivu şi Mutu sînt singurii jucători români cu "F" mare, restul sînt cu "f" sau cu scris de mînă! Să nu se supere nimeni, dar ăsta e adevărul!", a spus Becali la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  30 Mai 2010, 00:52

Pai Mutu a fost la nationala si a dat dovada ca nu prea are timp sa joace ca are alte preocupari. Acuma nu mai are altceva de facut decat sa se gandeasca da fotbal. Sa stea acasa si sa mediteze la ce a facut. In ultimele meciuri in care el a fost in teren, nationala nu a castigat. Mai bine sa nu-l convoace. Daca nu mai vrea sa traga pe nas , atunci a .....o... s.u.ga ca e un gunoi de om. Nu are ce cauta la nationala.

 •  04 Ianuarie 2010, 06:55

Sa ne scuteasca MUTU si becacali.Sa vina in tara, sa-l pupe MITICA in varful "briliantului"

termometru
termometru  •  28 Decembrie 2009, 17:14

Mutu poate vrea si pe Luna. Nu tot ce vrea Mutu este si posibil. Sa-l lase pe jurnior sa-si demonstreze singur cat este de mic si abia dupa aceea sa incerce revenirea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează