FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA ŞI-A GĂSIT SELECŢIONER

Ioan Becali: "Piţurcă va renunţa la orgoliu şi se va deplasa în Italia şi în ţările arabe pentru a-i convinge pe Chivu şi Rădoi să revină"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 17:56

Ioan Becali a intervenit astăzi, la emisiunea Contraatac, de pe GSPTV, pentru a comenta situaţia actuală a lui Piţurcă la echipa naţională

"Piţurcă ştie foarte bine să facă contracte. Federaţia are încredere în el, chiar dacă ambele tabere şi-au luat măsuri de siguranţă, prin clauzele contractuale", a spus Becali, la GSPTV.

Fostul agent FIFA îl consideră pe Victor Piţurcă mult mai curajos decît Hagi:

"Piţurcă a arătat mai mult curaj decît Hagi. E un antrenor care ştie să rişte. Asta l-a determinat să încerce această calificare. Ar fi un succes imens", a mai spus Ioan Becali.

Întrebat dacă a luat legătura cu Gheorghe Hagi, acesta a negat, dar spune că va vorbi cu el:

"Nu am discutat cu Hagi pînă acum din cauza faptului că sînt alături de Zicu la Sofia. Acum se află la vizitele medicale. Mîine se va semna contractul dacă totul e în regulă. Hagi va face cu siguranţă o conferinţă de presă în care să clarifice toate neînţelegerile. Cel puţin aşa îl sfătuiesc. Să spună dacă i-a fost frică sau nu, a mai spus Becali".

Chivu şi Rădoi au reintrat în calculele naţionalei, mulţi oameni din fotbal fiind convinşi că aceştia se vor întoarce:

"Piţurcă e un om orgolios, dar în cazul lui Chivu şi cel al lui Rădoi, cred că va ceda. Va face tot posibilul pentru a-i aduce din nou la naţională. Se va deplasa în Italia şi în ţările arabe", a încheiat Ioan Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mateiserban
mateiserban  •  15 Iunie 2011, 21:51

de chivu inteleg ca joaca in italia dar radoi joaca in tarile arabe? in toate deodata? si oricum, la ce ne mai trebuiesc fundasi? sa umplem iar o echipa numai cu fundasi ca la euro 2008?

alexandru_p
alexandru_p  •  15 Iunie 2011, 20:43
Postat de varza00 pe 15 Iunie 2011, 19:02

Cum a plecat Lucescu au si aparut bisnitarii, groparii fotbalului romanesc si incep sa croncane. Fratii Becali si Gica Popescu impreuna cu jucatorul de poker Piturca o sa duca interesele lor pe noi culmi. Bravo FRF inca o hotarare "mareata"

lasa prietene, ca mai rau decat era cu mucesqu jr n'are cum sa fie. sa chemi la lot jucatori precum florescu, dat afara din liga a 2-a din rusia pt ca nu facea fata si care nu mai jucase un meci oficial de 8 luni si sa'l bagi titular la nationala .. asta a ce'ti suna? pai iarta'ma frate, n'o fi radoi cine stie ce, dar matura cu florescu pe teren. asa ca ciocu mic si joc de glezne, vezi'ti acolo de meciurile de la matineu cu tert-divizionarele din cine stie ce satuce. vizionare placuta printre noroaie!!!

forza1rapid
forza1rapid  •  15 Iunie 2011, 20:29

Cine este muritorul de foame din poza care ia dat Lucescu si lui o paine sa manance , ca nu-mi aduc aminte cum il cheama ? Doamne dar urat este !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close