FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2023

Ioan Becali a adus scouterii lui Manchester City, Arsenal sau Juventus la meciurile României U21: „Știți ce mi-au zis?!” » Un singur „tricolor” tentant: „O să spună că bat câmpii”

Ioan Becali (71 de ani) spune că scouterii prezenți la jocurile României U21 de la EURO 2023 au plecat dezamăgiți.
Ioan Becali (71 de ani) spune că scouterii prezenți la jocurile României U21 de la EURO 2023 au plecat dezamăgiți.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 18:28 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 19:20

Ioan Becali (71 de ani) spune că scouterii prezenți la jocurile României U21 de la EURO 2023 au plecat dezamăgiți. 

Naționala pregătită de Emil Săndoi s-a făcut de râs la turneul organizat acasă. „Tricolorii” au jucat trei partide în Ghencea, dar au reușit să obțină un singur punct, fără gol marcat. 

FCU - FCSB nu se joacă în Craiova » Decizia luată de Adrian Mititelu: „Arena o să fie plină ochi!”
FCU Craiova - FCSB
FCU - FCSB nu se joacă în Craiova » Decizia luată de Adrian Mititelu: „Arena o să fie plină ochi!”

Ioan Becali susține că scouteri ai marilor cluburi din Europa au asistat la partide și au concluzionat că stilul impus de Emil Săndoi este unul depășit. 

Ioan Becali: „Scouteri de la Manchester City, Arsenal, Juventus, Lyon. Știți ce mi-au zis?!”

„Am avut invitați scouteri și directori sportivi din toate țările Manchester City, Arsenal, Lyon, Marseille, Monaco, Juventus, Genoa, Bologna, din Turcia am avut 12 invitați la lojă. Asta a fost o muncă foarte mare a firmei. Au făcut o risipă de energie băieții, cu mesaje de mulțumiri din partea tuturor. 

Deziluzia a fost mare prin prisma rezultatelor pe care le-am avut. S-a dovedit că suntem departe de fotbalul mare. Se vede din duelurile fizice că suntem departe.

Se vede ce antrenori avem, îmi aduc aminte și de Halagian care se apăra pe timpuri, de Dan Petrescu care spunea că 0-0 era ca o victorie. Dar cel puțin acești doi oameni știau să se apere. Noi nici asta nu știm.

Știți ce mi-au zis? Mi-au zis «aveți cel mai slab antrenor pe care l-am văzut în ultimii ani». Îmi pare rău de Emil Săndoi. E un băiat cuminte, respectuos, dar dacă tu convoci doi jucători de 17 ani la echipa națională, ori îi bagi ori nu îi chemi deloc”, a spus Ioan Becali la „Liga Digisport”.

Doar Ștefan Târnovanu a impresionat

Ștefan Târnovanu a fost singurul „tricolor” care a ieșit în evidență la turneul final de tineret. Ioan Becali susține că un club s-a interesat de el, dar că vărul Gigi a cerut nu mai puțin de 10 milioane de euro. Negocierile s-au oprit în acel moment. 

Nici nu i-am mai spus prețul, o să creadă omul că bat eu câmpii. A jucat foarte bine și e un portar extraordinar. Dacă nu făcea greșeala aia cu Farul, poate erau și campioni. Haideți să nu ne aruncăm. La noi nu flutură banii ca acolo.

- Ioan Becali

VIDEO. Ioan Becali, poveste colosală cu Nicolae Mitea la Ajax: „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Nu știam ce înseamnă «exit»”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fotbalist istoric pentru Rapid, poveste emoționantă în direct: „Tata a vândut casa pentru a-mi îndeplini visul. La o săptămână debutam contra lui Dinamo în Liga 1”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
billwader
billwader  •  29 Iunie 2023, 22:28
Postat de farul_campioana pe 29 Iunie 2023, 09:23

A-ha-ha-ha-ha-ha! :)))))))) Ai aparut! US27. Hahahaha!

tu nu esti prosxtul care se plangea ca de ce cand nu se joaca meciuri nu discut cu tine? tu esti ala,ai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alpina
Alpina  •  29 Iunie 2023, 14:02

"Jovani" se crede în anii '90 când îl mai cunoștea "cineva" pentru că stătea pe afară și vindea pe oricine. MINTE cum respiră ,dar sunt destui fraieri care să mai pună botul. El încă se crede un "nume" dar NIMENI (Arsenal, Juventus, etc.) nu vrea să-și asocieze imaginea cu PUȘCĂRIA ! Așa l-a fraierit pe Gică Popescu de a murit tatăl său cu inima zdrobită ! Dacă nu era "Jovani" ,Gică era acum președintele FRF !!

fabulos
fabulos  •  29 Iunie 2023, 10:12
Postat de observator_federal pe 28 Iunie 2023, 19:55

Giovani afirmă mai întâi " S-a dovedit că suntem departe de fotbalul mare. Se vede din duelurile fizice că suntem departe." după care lovește (josnic!) în Săndoi, susținând nici mai mult nici mai puțin că scouterii aduși de el i-ar fi spus că "Aveți cel mai slab antrenor pe care l-am văzut în ultimii ani"... Să vedem cine va mai veni antrenor la naționala U21, unul docil, corespunzător criteriilor de valoare și cererilor "specifice" ale familiei de îndrăgostiți de fotbal Becali? Mă gândesc că Iordănescu mai are un băiat... ori poate se va înhăma la dificila misiune chiar vreunul dintre internaționalii tranzacționați cândva de Ioan Becali. Așa da!

Sandoi este cel mai slab antrenor pentru ca asa zic unii la bere. O sa fie schimbat pentru ca a introdus in teren jucatorii pe care i-a vazut ca sunt in forma, sunt oarecum pregatiti, corespund planului tactic, au o capacitate fizica putin mai buna (poate altii au jucat mai multe meciuri si se resimt totusi la aceasta varsta), etc, etc, si nu i-a introdus pe cei indicati de famiglia dominanta. Si totusi pare normal aceast amestec al lor in treburile echipei nationale.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează