FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

Ion Crăciunescu, fără menajamente: „Ne-au încurcat pentru n-am știut să jucăm noi”

Ion Crăciunescu, la Digi Sport
Ion Crăciunescu, la Digi Sport

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 10:49 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 11:36

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a comentat evoluția tricolorilor în amicalul cu Irlanda de Nord (1-1).

Naționala României a remizat vineri seară, 1-1 cu Irlanda de Nord, în primul amical din seria celor patru programate înaintea participării la Euro 2024. Nu atât scorul, cât evoluția tricolorilor a dezamăgit, iar oamenii de fotbal au taxat-o ca atare.

Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”

Ion Crăciunescu: „Parcă înainte vedeai alți jucători”

Printre critici s-a numărat și fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, care se aștepta la o victorie clară. „O echipă care se respectă nu poate să câștige sub 3-0 sau 4-0. Parcă înainte vedeai alți jucători. Trebuie să ne uităm cu cine jucam atunci și cu cine o facem acum”, a comentat Crăciunescu, duminică, la Digi Sport Matinal.

El consideră că nord-irlandezii „ne-au încurcat pentru că nu am reușit noi să jucăm. Încercăm să pasăm, dar nu mai avem viteză. Construim greu. Suntem lenți și nici jocul de pase pe care îl aveam înainte nu-l stăpânim”.

Viorel Moldovan explică de ce n-a funcționat jocul tricolorilor

Practic, cu excepția golului egalizator, înscris de Dennis Man în minutul 23, România n-a reușit să-și creeze ocazii mari de gol. Fostul internațional Viorel Moldovan a explicat de ce n-a funcționat mecanismul naționalei.

„Am avut controlul, posesia, dar am fost statici. Periculoși, dacă se poate spune așa ceva, am fost doar prin Man. Nu-mi aduc aminte să fi avut situații clare de gol, n-am avut inventivitate, să creăm oportunități.

Au fost destul de multe pase greșite, lipsă de luciditate în linia mediană, chiar dacă trebuie să remarc acea pasă a lui Marin către Dennis Man. Când mijlocul nu funcționează, nu poți să produci, mijlocul e motorul echipei.

A fost o seară mai slabă pentru unii jucători de la mijlocul terenului, ceea ce s-a răsfrânt asupra ofensivei. Pușcaș nu știu dacă a avut vreo ocazie, s-a zbătut, dar a fost prins acolo între fundașii adverși”, a comentat Moldovan la Prima Sport.

VIDEO. ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1 » Edi Iordănescu: „Ne doream să câștigăm, chiar dacă am ajuns la 12 meciuri fără înfrângere”

Ați mai putea citi:

Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează