FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

video Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”

Michael O'Neill / Foto: Getty Images
Michael O'Neill / Foto: Getty Images

Articol de , , - Publicat sambata, 23 martie 2024 09:22 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 18:27

Michael O'Neill, selecționerul Irlandei de Nord, a vorbit despre șansele României de a trece de faza grupelor la Euro 2024.

Reprezentativa României n-a reușit decât o remiză cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în primul test pre-Euro 2024 al anului. Evoluția tricolorilor a fost departe de ceea ce au arătat toamna trecută, în ultimele meciuri din preliminarii. Iar la conferința de presă, selecționerul oaspeților, Michael O'Neill, le-a făcut o „radiografie” prin prisma modului cum echipa sa a reușit să le contracareze jocul.

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

Michael O'Neill: „Bradley s-a apărat foarte bine în fața lui Coman”

„România este o echipă care ne-a pus sub presiune, dar ştiam acest lucru. Am încercat să nu pasăm în treimea noastră de teren prea mult, lucru pe care l-am reuşit. Eu sunt mândru de jucătorii tineri, dar şi de cei cu experienţă, pentru că trebuie să arăţi o anumită responsabilitate într-o echipă cu mulţi tineri.

Ştiam că Stanciu este un jucător foarte bun şi că trebuia să fim atenţi la ceea ce face pe teren. Coman de asemenea e un jucător bun, dar Conor (n.r. - Conor Bradley) s-a apărat foarte bine în faţa lui. La fel şi în faţa lui Puşcaş am reuşit să ne apărăm bine”, a comentat O'Neill.

Michael O'Neill despre șansele lui Radu Drăgușin de a se impune la Tottenham

Concluzia lui: „Cred că am controlat destul de bine jocul României. Dar România rămâne o echipă puternică, o echipă care poate trece de faza grupelor la Euro".

Despre șansele lui Radu Drăgușin de a deveni un jucător de top în Premier League, selecționerul nord-irlandez a spus că „va trebui să se adapteze la jocul lui Tottenham. Echipa joacă foarte sus, se apără foarte sus. Dar cred că va reuși”.

Michael O'Neill a folosit 5 jucători sub 21 de ani

Altfel, revenind la amicalul de vineri, el n-a uitat însă să menționeze că împotriva noastră a folosit 5 jucători sub 21 de ani şi niciunul trecut de 30: „Jocul nostru în faţa României este foarte încurajator, pentru că am întâlnit azi o echipă cu multă experienţă, care este calificată la Euro.

E un meci care oferă încredere tinerilor noştri jucători în perspectiva următoarelor partide".

Mai puteți citi:

Iordănescu, explicații după remiza cu Irlanda de Nord. Anunță doi titulari noi cu Columbia: „Ei vor juca”

Ilie Dumitrescu a remarcat un singur „tricolor” în remiza cu Irlanda de Nord: „A jucat bine, bine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează