FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Ionuț Negoiță explică de ce se tem românii diseară: „Ar fi păcat și o rușine să nu ne calificăm! Nu că am fi prea minunați”

Ionuț Negoiță explică de ce se tem românii diseară: „Ar fi păcat și o rușine să nu ne calificăm! Nu că am fi prea minunați”
Ionuț Negoiță explică de ce se tem românii diseară: „Ar fi păcat și o rușine să nu ne calificăm! Nu că am fi prea minunați”

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 10:03

Fostul patron dinamovist Ionuț Negoiță a scos în evidentă un adevăr care ne sâcâie în perspectiva meciului de diseară, mai ales, cu Israel, apoi vizavi de partida de marți cu Elveția

  • Israel - România  e programat în această seară, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV 

A venit momentul adevărului pentru România. Astăzi, primul episod. Meci extrem de important, esențial pentru calificarea la Euro 2024, contra Israelului, la Budapesta.

Avem o șansă foarte mare să tranșăm lupta pentru turneul final din Germania, totul e să nu pierdem. Iar marți seară, pe Arena Națională, să jucăm contra Elveției pentru locul 1 în grupă.

Toți ochii românilor vor fi diseară, de la ora 21:45, pe confruntarea din Ungaria, meciul cu israelienii jucându-se pe teren neutru.

Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”
Israel - România
Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”

Ionuț Negoiță spune ce cred toți românii: „Este o oportunitate uriașă, grupa a fost accesibilă, contextul este fericit”

Fostul patron dinamovist Ionuț Negoiță (49 de ani) s-a retras din fotbal după ce-a cedat pachetul majoritar de acțiuni al grupării în vara 2020. Și s-a axat din nou pe afacerile sale din domeniul imobiliar, dar a atras un simpatizant al fotbalului. 

Se uită la meciurile echipelor sale favorite, Dinamo și Real Madrid, dar nu ratează nici duelurile primei reprezentative.

Negoiță nu vrea să ia în calcul orice alt rezultat în afara calificării la Euro 2024. „Ar fi păcat și rușine să nu! Este o oportunitate uriașă. Grupa a fost accesibilă, totuși, ar fi mare rușine să nu reușim. Nu că am fi prea minunați, dar contextul este unul fericit.

Mă uit la meciurile naționalei, până la urmă este echipa noastră. Fotbalul mă captează. Mi-aș dori, dacă s-ar putea, să jucăm o idee mai bine. Nu am mai apostrofat niciun jucător, am început să văd meciurile de fotbal mai relaxat. 

N-am mai tratat meciurile cu pasiune, doar mă uit la partidele lui Dinamo și ale naționalei. Nu e o soluție să fim prea pasionali, mai ales când viața ne aduce lucruri atât de grele”, a explicat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro. 

Și foștii jucători care zic că sunt rușinați de meciurile naționalei... Erau alte vremuri, și la noi, și la cei cu care jucam. Apoi s-a creat o distanță serioasă, nu e doar vina jucătorilor. E ca în povestea aia când părinții au spus copiilor: ”Generația voastră va fi praf!”. Da, nu e cazul în fotbal, dar nici să exagerăm, era lumea altfel pe vremea fostelor generații de glorii ale României.

- Ionuț Negoiță

Citește și alte știri:

EXCLUSIV A venit replica lui Sergiu Hanca pentru Joyskim Dawa după interviul de pe GSP: „Deja îi dau prea multă importanță. Fotbalul e sport, nu să ne rupem picioarele!”

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  18 Noiembrie 2023, 14:11

Nu stiu cum isi permite asta sa vorbeasca de rusine... el care s-a fofilat de la plata a 100 de milioane de euro catre stat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close