FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EURO 2019 // Ionuț Radu, concluzii la „rece” după eșecul din semifinale: „Și asta a condiționat rezultatul din meciul cu Germania” + ce spune despre concurența cu Tătărușanu

Ionuț Radu și lacrimile de la finalul meciului cu Germania U21, 2-4
Ionuț Radu și lacrimile de la finalul meciului cu Germania U21, 2-4

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 21:45

Ionuț Radu, 22 de ani, se află în vacanță, unde se relaxează după traseul de excepție al României U21 de la EURO 2019. „Tricolorii” mici au ajuns până în semifinale, fiind învinși de Germania U21, 2-4.

În această seară, Ionuț Radu a analizat la „rece” înfrângerea cu nemții din semifinale. „Cred că am căzut puțin fizic, ne-am consumat foarte mult pe plan emoțional în grupă. Și asta a condiționat puțin rezultatul din meciul cu Germania.

Mesajul de la pauză a fost să rămânem la fel de concentrați și să avem aceeași mentalitate. E foarte greu să vii după o încărcătură atât de mare și să joci zi de zi meciuri la acest nivel. Poate noi n-am fost obișnuiți, așa cum erau nemții.

Dacă meciul era mai târziu, se puteau schimba foarte multe lucruri, dar acum nu vrem să găsim scuze. Noi am dat tot și suntem foarte mândri de ce am realizat”, a spus Ionuț Radu, la TV Digi Sport.

„L-am cunoscut bine la meciurile cu Norvegia și Malta, e un portar excelent. Aștept să vină momentul meu și voi profita de el când va fi cazul”
Ionuț Radu, despre concurența cu Tătărușanu

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Vezi și:

Gică Popescu a atins cele mai sensibile subiecte: al cui e meritul pentru performanța de la U21 și cum ar trebui să construiască echipa Cosmin Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  02 Iulie 2019, 04:18

Domnul Radu - ati fost eroul meciului cu Anglia si Croatia. Dar va rog nu vorbiti despre meciul cu Germaniam fiindca ati fost cam pe nicaieri. Cinci suturi pe poarta si patru goluri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează