FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-0

Iordănescu a vorbit despre meciul cu Grecia: "Nu ne mulțumește acest rezultat" » Cum explică lipsa golului

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 23:54

Anghel Iordănescu, selecționerul României, a vorbit despre egalul contra Greciei, 0-0.

"Cu toții ne-am dorit să cîștigăm. În primul rînd ar trebui să mulțumim publicului pentru cum ne-a susținut. Am avut momente bune de joc, iar per total, nu ne mulțumește acest rezultat.

Din nefericirie, am terminat iar la egalitate, nu am avut claritate la finalizare și ne-am precipitat. Pozitiv este faptul că am atacat și am încercat să marcăm.

Nu avem claritate în atac și nu avem forță. Dacă revin Rusescu, Marica și Stancu, poate vom avea puterea de a marca și vom găsi atacantul care să fie decisiv. Dacă vom avea limpezime în atac și un om cu pasă bună, poate vom marca.

Eu cred că avem posibilitatea să cîștigăm cu Finlanda și o putem face", a spus Iordănescu la TVR 1.

România are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri, cu Finlanda și Insulele Feroe pentru a se califica la Euro 2016!

 PROGRAM

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
10206273221741909
Radu Popa  •  08 Septembrie 2015, 11:19

In capetele voastre goale de continut normal, se afla doar bani, ***, droguri, tatuaje, influenta, masini scumpe, vile *** si bataie de joc, in prima linie la acest ultim aspect fiind chiar familiile voastre, incepand cu parintii. Ca cine are bun simt isi respecta parintii, respectandu-i pe ceilalti..... Iar la voi nu exista asa ceva, prin comportamentul vostru, inclusiv pe teren sau, mai ales incepand pe terenul de fotbal.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206273221741909
Radu Popa  •  08 Septembrie 2015, 11:15

10206273221741909
Radu Popa  •  08 Septembrie 2015, 11:13

Vai de fotbalul romanesc! In ultimii 20-25 ani toti, dar absolut TOTI antrenorii nationalei au uitat ca fotbalul se joaca pe goluri bagate in poarta adversa si pana arbitrul fluiera finalul partidei! Nu pe procente de minge tinuta, nr de pase etc. Nu mai au creier in cap nici jucatorii sa gandeasca unde sa se amplaseze pt a primi mingea de la cel care o are, in cel mai sigur loc...sa-si imagineze locul, pozitita intalnirii cu mingea, fara sa o atinga vreun adversar pe traseu. Prea multa lene la toti jucatorii. Prea mult fals "talent" in a tine mingea la picior pana nu mai are ce face ori da in minge ca sa scape de ea, fara a se uita unde si la cine se duce. Vai de toti ucatorii de acum! Dar, mai ales, de *** de antrenori care habar nu au ce inseamna arta de a juca fotbal. Jucatorii nu stiu sa traga pe spatiul portii, nici macar de la punct fix, nu au habar nici de ce e aceea o miutza, habar n-au de fotbalul de maidan, de grija de a manipula mingea, de agerimea ochiului si a piciorului, de claritate. intuitie, imaginatie, precizie, indemanare, observatie de amplasare a celorlalti, imaginarea traseului mingii cand o trimiti undeva. E mult prea mult la incapacitatea mentala ce se manifesta in fotbalul romanesc de 30 de ani incoa. Pacat de urmasii fotbalului nostru! Mare pacat, ca au muncit atat ca sa-si bata joc gioarsele astea de acum!! Voi, cei de acum, sunteti doar niste retardati mental, niste impostori ai fotbalului romanesc! Nu ne reprezentati! Nu sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează