FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu: "Am vorbit cu Hagi mai mult de o oră azi, am lămurit totul!"

Anghel Iordanescu
Anghel Iordanescu

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 15:21

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a vorbit despre conferinţa de presă de azi al preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că varianta Iordănescu-Hagi la echipa naţională a picat, dar l-ar vrea în continuare pe primul ca director tehnic.

"Pentru mine acest subiect e încheiat, nu mai am de făcut nici un comentariu, tot ce am avut de discutat am făcut-o cu preşedintele Mircea Sandu. Poate mai tîrziu se vor mai face comentarii, dar să mai treacă un timp. Cu Hagi am lămurit ce am avut de lămurit, am vorbit azi cu el mai mult de o oră.

Nu vreau să vorbesc nici de Răzvan şi Mircea Lucescu, nici de Lupescu, le doresc tuturor sănătate şi succes. Voi rămîne alături de echipa naţională şi abia aştept să strig alături de copiii mei "Hai, România!" la meciul cu Argentina. Sper să-i batem şi să le luăm tricourile", Iordănescu pentru GSP.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
milan6
milan6  •  13 Iunie 2011, 18:00

Cand copilul sufletului de stelist isi exprima regretul ca nu a vindut si el meciurile la kilometrul 41 ca Puiu si Lita, parca nu-mi venea a crede. Cand Hagi, Laca si Belo spuneau ca „Nea Puiu ne indemna tot timpul sa ramanem in strainatate”, parca mirosea a provocare. Cand chiar nea Puiu a fost trimis sa-l aduca inapoi din Jugoslavia pe Belo, parca mirosea a misiune dubla. Cand unii povestesc despre Puiu ca ar fi fost omul cu informatiile, intorc capul. Cand, cu varii ocazii, NICIUNUL dintre fostii colegi ai lui Puiu n-au spus o vorba buna despre el, iar altii au lasat capul in jos cate erau intrebati despre cum era, ca om, parca nu-mi venea a crede.

milan6
milan6  •  13 Iunie 2011, 17:57

Nici Ioanitoaia nu plictisea pe cat plictisea Generalul, dar, in genere, evita sa propuna pozitii reale pe subiect, ci doar vorbarie goala, necazona.

milan6
milan6  •  13 Iunie 2011, 17:56

De-atunci si pana azi, Cascheta noastra suprema s-a tarat prin tenebrele parlamentului, impins de alt mare general al Armatei, multi-milionar in euro si dezertor, basca tradator notoriu, caruia i-au crescut stelele pe umar (5) cum i-au crescut sutele de hectare din portofoliu. Mai scoatea cate un scheci cascheta, cand mai zgaria retina in interventii televizate. „Buna seara dumneavoastra si buna seara telespectatorilor dumneavoastra si buna seara tuturor celor care sunt in studio si buna aseara tuturor celor care nu urmaresc de acasa. Si tin sa-l salut in mod special pe Cutarescu si sa-i urez buna seara.”

Vezi toate comentariile (13)
Comentează