FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Iordănescu la Contraatac: "Avem mare nevoie de Mutu la naţională"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Ex-selecţionerul Anghel Iordănescu îi critică pe tricolori pentru evoluţia modestă din amicalul cu Israel şi spune că prima reprezentativă are mare nevoie de Mutu.

"Asta e situaţia exactă a echipei naţionale! A fost un meci slab, modest, nu sunt argumente care să-i apere pe jucători. Totuşi, cred că Răzvan Lucescu trebuie susţinut în continuare.

Ar fi bine să analizăm problemele de fond ale fotbalului românesc. În continuare e nevoie mare de Mutu, să sperăm că va mai juca. Se cunoaşte şi absenţa lui Chivu. Echipa naţională trebuie să se împrospăteze din mers", a spus Anghel Iordănescu la Contraatac pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  05 Martie 2010, 01:25

drogat sau nu,mutu e singurul care poate face diferenta,nu sunt multi in lume care sa poata face asta asa ca ,ar trebui sa ne rugam sa nu fie suspendat prea mult chiar daca ne convine de el sau nu,plus cu un tanase neaccidentat ca in zilele lui bune si un costea care sa puna osul la treaba eu zic ca avem un mijloc cum nu aveam nici pe timpurile bune unde hagi era un ,,,face tot,,,Iar ca varf au dreptate toti,marica si daniel N au 5 goluri intr-un sezon,ne trebuie unul puternic marius N si bucur

 •  05 Martie 2010, 01:10

una peste alta Mutu imbatraneste si el..fara el sau Chivu s a vazut ca suntem prastie c sa mai..trist dar adevarat..Mutu asa cum e el drogat,arogant..etc..e fotbalist.

 •  04 Martie 2010, 23:10

Domnule Iordanescu, stau sa ma gandesc daca dumneata mai esti un antrenor de fotbal sau vrei sa antrenezi drogati. Fa-ti echipa cu Mutu si altii ca el si mai lasa-ne in pace cu ideile tale. Lucescu ar trebui sa curete nationala de betivi si drogati si chiar daca pierdem, pierdem cinstit. Hai Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează