FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu e certat că nu l-a luat pe Tamaș la națională: "Merita să fie printre tricolori"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 17:50

Marius Niculae consideră că în lotul de 28 de jucători pe care Anghel Iordănescu l-a format pentru turneul amical din Italia trebuia să facă parte și stelistul Gabi Tamaș.

"Cred că mai erau jucători pe care trebuia să-i convocace. Tamaș a jucat foarte bine în ultima perioadă și cred că merita să fie la națională.

Vom vedea ce va fi. Cred că vom face o figură frumoasă la EURO. Cred că selecționerul a luat cei mai valoroși atacanți la ora actuală", a declarat Marius Niculae în ziua în care a împlinit 35 de ani.

Naționala României va disputa două meciuri amicale în Italia. Cu RD Congo pe 25 mai și cu Ucraina pe 29 mai.

LOTUL CONVOCAT DE IORDĂNESCU

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Alin Toșca (FC Steaua București)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Tg. Jiu), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  16 Mai 2016, 23:31

Tamas mergea dar numai de mana cu Radoi si o sticla de votca in cealalta mana, altfel nu.

vlad007
vlad007  •  16 Mai 2016, 23:03

Tamas era bun ca experienta si valoare . In plus putea fi folosit ca fundas lateral dreapta, libero si chiar stoper, ceea ce insemna enorm pentru ca elibera un loc sau doua chiar pentru mijlocasi si atacanti. Din pacate, el si-a dat in petec cu recentele declaratii critice, belicoase chiar agresive in recentele dispute dupa ce Steaua a pierdut si Cupa si campionatul, obtinand insa locul 2 cu care va intra in preliminariile Champions League. Budescu este si el la dispozitie dar tata Puiu nu l-a luat la lot. Budescu ne-a calificat in ultimul meci din preliminarii, ca si Maxim care totusi este in lot, chiar daca nu a prins echipa la Stuttgart care a si retrogradat din Bundesliga. Bourceanu a ratat selectionarea pentru Euro 2016 si pentru faultul stupid cu care si-a lasat echipa in inferioritate numerica taman in fata lui Dinamo in semifinala Cupei. Rusescu a ratat si el de putin selectionarea, desi este un varf de mare inspiratie, bun marcator din penalti-uri. Nici Zicu nu era de ignorat, merita o sansa. Incheiem lista cu Rotariu si Lovin, primul o mare promisiune de viitor, al doilea - un inchizator inspirat care joaca bine si faza de atac. Tamas poate juca fundas lateral, libero, stoper si chiar inchizator. Bourceanu facea pereche buna cu Pintilii. Budescu poate juca foarte bine pe banda stanga mijlocas creator si atacant, ca si pe banda dreapta, plus executiile neasteptate la fazele fixe. Rusescu este ca o vulpe gata sa inhate prada, Zicu tehnic, Lovin sigur si Rotariu subtil

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Mai 2016, 21:21
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Mai 2016, 19:37

...nu intereseaza pe nimeni parerea astuia ...tovaras de pahar cu Tamas ...

Dar pe toata lumea intereseaza parerea ta geniala. Lumineaza-ne maestre!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează