FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu i-a făcut o propunere lui Reghecampf » Ce jucători va lua pînă la urmă în cantonamentul naționalei

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 18:26

Laurențiu Reghecampf i-a transmis lui Anghel Iordănescu prin intermediul Gazetei Sporturilor că nu e de acord ca selecționerul să-i ia foarte mulți jucători în cantonamentul echipei naționale.

Anghel Iordănescu i-a răspuns tehnicianului Stelei și i-a făcut acestuia o propunere. Selecționerul e dispus să-i lase lui Reghe pe Chipciu, Pintilii, Adi Popa și Paul Papp, anunță Digisport.

Totuși, Iordănescu va dori să-i ia în lotul divizionar al naționalei pe Valentin Cojocaru, Alin Toșca, Nicolae Stanciu și Cornel Rîpă.

Aceștia patru n-au lucrat vreodată cu selecționerul pînă acum.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
798598760210452
Oncescu Alexandru-Nicolae  •  05 Ianuarie 2016, 23:24
Postat de robert1205 pe 05 Ianuarie 2016, 21:32

Ce sa caute la Nationala :Valentin Cojocaru, Alin Toșca, Nicolae Stanciu și Cornel Rîpă. Turneul asta chiar e de forma. Lotul pentru Franta e deja facut si stiut de toti.

Tosca a fost unul din cei mai constanti jucatori ai Stelei si unul din cei mai buni. Ar merita Tosca o convocare daca continua sa creasca. Stanciu si-a mai revenit si in ultimele etape a fost unul din cei mai buni. Nu inteleg Chipciu si Popa ce ar mai fi cautat ca nu au mai jucat nimic. Cojocaru a fost luat poate pt. ca este tanar si talentat, dar mai bine il lua pe Nita daca tot vroia ca a aparat foarte bine si a fost constant, nu a gresit. Rapa si-a mai revenit si el, dar inca nu este la nivelul de la Otelul cand a fost convocat prima oara si a jycat foarte bine.

robert1205
robert1205  •  05 Ianuarie 2016, 21:32

Ce sa caute la Nationala :Valentin Cojocaru, Alin Toșca, Nicolae Stanciu și Cornel Rîpă. Turneul asta chiar e de forma. Lotul pentru Franta e deja facut si stiut de toti.

grandetorito
grandetorito  •  05 Ianuarie 2016, 20:27
Postat de khal_37 pe 05 Ianuarie 2016, 19:58

Eu zica sa ia ,,spuma rosie'' de la fcdb 2013, ,,cei mai si cei mai''....

Pe cine sa ia de acolo? Pe Fai, Essombé, Palić sau Puljić? :))) Alti jucatori de nationala nu cred ca eu :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează