FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Continuă contrele între Reghe și Tata Puiu: ”Cum să mă lași fără 6-7 titulari, cînd ai lotul deja făcut?”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 21:37

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, nu este de acord cu cantonamentul echipei naționale din perioada 25 ianuarie - 6 februarie, care ar urma să se suprapună cu cel al echipei sale.

”Voi vorbi cu selecționerul și vom găsi un compromis. Cred că jucătorii trebuie să stea la club în perioada de pregătire. Pentru noi va fi o problemă, mai ales dacă ar fi să plece 6-7 jucători la națională.

Nu pot să rămîn cu jucători care nu vor fi meci de meci pe teren. Eu aș face astfel de turnee cu jucători tineri. Nu cred că mai există problema stabilirii lotului pentru Euro. E în mare stabilit, poate să mai apară 2-3 jucători”, a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Naţionala României va merge în Bahrain pentru stagiul de pregătire cerut de Iordănescu.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Ianuarie 2016, 15:56
Postat de mircea1957 pe 04 Ianuarie 2016, 23:34

Sa fie clar. Reghe nu a fost nici jucator ca Puiu si nici antrenor ca el. daca analizam rezultatere si trofeele ca jucator si ca antrenor, ca sa nu mai spunem de experienta, reghenatul este NULA. Ar fi cazul sa lase freza jos si sa faca joc de glezne in fata lui Puiu.

Aici nu e vorba cine a fost jucator "mare" prietene rapidist. Puiu a fost un jucator imens, un antrenor mediocru dar extrem de norocos si actualmente un selectioner foarte slab, rupt de realitatea fotbalului anului 2016. Iar ca sa intelegi si tu despre ce e vorba in acest articol iti fac eu un rezumat: Puiu vrea sa ia ILEGAL 9 (NOUA) jucatori de la Steaua (FCSB ca sa te simti si tu bine cu fcrb tau) intr-un cantonament care NU EXISTA in calendarul UEFA/FIFA, deci NU E OBLIGATORIU. Intelegi? Ca sa pricepi si tu, e ca si cum seful tau te cheama la munca duminica, in zilele de Craciun, Paste si Revelion dar nu te plateste si nici nu ai in contract ca trebuie sa mergi la munca in zilele alea. Te cheama ca asa are el chef, ca sa te frece un pic. Acum ai inteles? Daca nu pricepi, o sa incerc sa iti desenez, dar e mai greu aici pe site..

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Ianuarie 2016, 01:13
Postat de mircea1957 pe 04 Ianuarie 2016, 23:29

Sa sti ca nationala de handbal feminin, chiar este un subiect de discutie si chiar de mandrie in comparative cu palida prestatie din ultimul timp al FCSB. *** fi ruda cu Regenatul. Pam! Pam!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  04 Ianuarie 2016, 23:50
Postat de mircea1957 pe 04 Ianuarie 2016, 23:29

Sa sti ca nationala de handbal feminin, chiar este un subiect de discutie si chiar de mandrie in comparative cu palida prestatie din ultimul timp al FCSB. *** fi ruda cu Regenatul. Pam! Pam!

Pai si atunci de ce nu comentati la acele articole!? Daca este vorba de Steaua... da click in alta parte! :) Cind spui "palida prestatie din ultimul timp al FCSB" te referi la ultimele 3 titluri consecutive sau la cele 3 trofee din 4 de anul trecut?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close