FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUTU ŞI TAMAŞ EXCLUŞI DE LA NAŢIONALĂ

Iordănescu îl laudă pe Piţurcă: "A procedat bine cu Mutu. Nu mai am consideraţie pentru cei doi jucători"

Iordănescu salută decizia lui Victor Piţurcă
Iordănescu salută decizia lui Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 17:13

Anghel Iordănescu a apreciat gestul lui Victor Piţurcă de a-i exclude din lotul echipei naţionale pe Adrian Mutu şi Gabi Tamaş, după ce aceştia au venit după miezul nopţii în cantonamentul echipei naţionale, în condiţiile în care selecţionerul impusese anumite reguli

"Nu mă aşteptam să se întîmple aşa ceva. Nu mai am niciun pic de consideraţie pentru Mutu şi Tamaş pentru ce au făcut în această deplasare", a declarat Anghel Iordănescu.

El şi-a amintit de episodul în care Mutu a fost implicat într-un alt scandal, în 2004, cînd Anghel Iordănescu era selecţionerul echipei naţionale.

"A doua zi după ce s-a semnalat că a făcut ceea ce a făcut, am mers la acel bar la prima oră a dimineţii şi nu am putut vorbi cu nimeni de acolo, pentru că era închis. Am mers mai tîrziu şi am vorbit cu un ospătar. Am aflat că nu a fost în bar în acea seară. Am luat decizia de a-l introduce în teren, pentru că nu aveam siguranţa că s-a întîmplat ce se semnalase.

Mai tîrziu, au mai apărut nişte dezvăluiri, dar nici acum nu sunt sigur 100% că povestea de la Craiova, din 2004, a fost adevărată.

Dacă ştiam şi aveam mai multe dovezi, Mutu nu ar fi intrat atunci în meciul cu Macedonia, dar trebuie să recunosc că el ne-a adus atunci cele trei puncte, prin golul marcat", a declarat Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

Citeşte aici tot şirul evenimentelor cu Mutu şi cu Tamaş în prim plan, evenimente declanşate de dezvăluirea făcută miercuri după-amiază de site-ul Gazetei Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sergiu_roman
sergiu_roman  •  11 August 2011, 23:53

Neglijeaza si ceilalti 10 jucatori regulile si programul de antrenament, le scade randamentul si atunci sa vedem: câte goluri poate marca un Mutu daca apararea e vraiste si primeste cu usurinta gol dupa gol, de câte ori poate ajunge Mutu în fata portii adverse daca mijlocasii nu-l joaca si-l lasa sa se descurce singur ? Pe ce culoare mai patrunde Mutu daca cel/cei pè care îl/îi are coleg/i în atac îl lasa singur în fata adversarilor pe care trebuia sa-i atraga prin jocul tactic ? Va place sa dati cu bâta-n balta ca niste ageamii de duzina când sigurul sport pe care îl practicati este sa va luptati zadarnic cu tastatura...

sergiu_roman
sergiu_roman  •  11 August 2011, 23:49

Ar trebui sa se înteleaga odata pt. totdeauna: MUTU, MESI, MARADONA sau mamele si tatii lor nu pot câstiga SINGURI niciun meci de fotbal oricât de valorosi ar fi ! Pe teren se joaca 11 la 11 si PUNCT ! Ca jucatori de genul lor pot face diferenta într-un meci sau altul este altceva însa problema se pune astfel: azi îti ''câstiga'' Mutu un meci cu o sclipire de geniu, cu un dribling si un sut reusit, la meciul urmator îsi face de cap si sfideaza orice reguli scrise pt. ''prosti'' nu pt. geniul sau si poate reuseste alt gol ce câstiga partida. Ce se întâmpla cu ceilalti 10 ''papagali'' care respecta programul de antrenament si regulile impuse de staff-ul tehnic ?

calinescu_
calinescu_  •  11 August 2011, 21:03

GENERALUL AGRAMAT ...!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează