FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

Irlanda de Nord - România. Căpitanul britanicilor nu concepe alt rezultat mâine seară: „Victoria ne-ar da un imbold”

Stuart Dallas (în verde). foto: Guliver/Getty Images
Stuart Dallas (în verde). foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 15:40 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 15:52

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA. Stuart Dallas, căpitanul nord-irlandezilor, speră la o victorie de moral pentru preliminariile CM 2022: „Nu a fost o competiție prea plăcută pentru noi, așa că încercăm să să încheiem grupa cu o evoluție pozitivă”. 

N-au câștigat niciun meci de când s-a înființat Nations League, iar unicul punct l-au scos în urmă cu două luni și jumătate, la București (1-1). Nord-irlandezii nu se dau bătuți și vor să ne încurce la Belfast, căutând o victorie de moral pentru campania de calificare la CM 2022 din Qatar. Stuart Dallas este exponentul ambițiilor adversarilor noștri de mâine seară: 

„Nu a fost o competiție prea plăcută pentru noi, așa că e important să încercăm să încheiem grupa cu o evoluție pozitivă și o victorie. Ne-ar da tuturor un imbold pentru calificările viiitoare”, a declarat fundașul de 29 de ani. 

"Să păstrăm ce-a fost pozitiv la Viena” 

„Cred că s-au scris și spus multe lucruri negative la adresa noastră după altă noapte neagră și e normal. Lumea tot susține că vine finalul unei ere pentru acest grup de jucători, dar adevărul este altul. În Austria am făcut destul pentru un egal. Poate că am acuzat oboseala meciurilor jucate la intervale scurte, suntem dezamăgiți, însă dorim să păstrăm ceea ce a fost pozitiv și consider că avem destule astfel de lucruri”, ne avertizează cel pus în premieră căpitan în partida de la Viena. 

1.060 de fanivor putea asista pe "Windsor Park", mâine seară, la Irlanda de Nord - România, la fel ca la play-off-ul Euro 2020 cu Slovacia.

VIDEO Toate informațiile înaintea meciului Irlanda de Nord - România

Citește și alte știri despre naționala României

Irlanda de Nord - România. „Windsor Park”, teren ostil » „Tricolorii” se întorc în orașul unde n-a câștigat nici Generația de Aur!

Ei sunt cei care decid ce se întâmplă cu România - Norvegia! Motivul pentru care 3 membri din Comisia de Disciplină nu vor vota

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează