FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda ne-a luat-o înainte » Adversarii noștri din Liga Națiunilor și-au recuperat fotbaliștii din Italia

Emil Hallfredsson // Foto: Getty
Emil Hallfredsson // Foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 11:15

Înaintea meciului direct cu România din play-off-ul Ligii Națiunilor, Islanda a reușit să rezolve situația a doi jucători care evoluează în Italia, țara cea mai afectată de epidemia de coronavirus din Europa.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • AdversariRomania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Mijlocașii Emil Hallfredsson (35 de ani), legitimat la Padova (regiunea Veneto) și Birkir Bjarnason (31), care joacă la Brescia (Lombardia), urmează să ajungă chiar astăzi în Islanda, unde vor fi introduși în carantină până pe 25 martie, pentru ca pe 26, data meciului Islanda - România, să poată fi folosiți. În această perioadă, cei doi fotbaliști se vor antrena singuri, informează presa islandeză.

Islanda ne-a luat-o înainte » Adversarii noștri din Liga Națiunilor și-au recuperat fotbaliștii din Italia

Birkir Bjarnason // Foto: Getty

Naționala României poate fi afectată de coronavirus

Naționala României ar putea avea de suferit în meciul pentru barajul de la EURO 2020. Ionuț Radu (Parma), Vlad Chiricheș (Sassuolo, din provincia Modena), Vasile Mogoș (Cremonese, din regiunea Cremona) și Romario Benzar (Perugia, din regiunea Umbria) ar putea rata meciul cu Islanda dacă nu sunt lăsați să plece din orașele în care locuiesc în prezent, toate aflate în carantină.

Cel puțin 168 de persoane au murit în Italia în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, au anunțat marți autoritățile italiene. Bilanțul total al deceselor urcă astfel la 631. Numărul total al infecțiilor a ajuns astfel la 10.149 (Libertatea oferă mai multe detalii)

VEZI ȘI:

Măsuri de urgență propuse în Serie A: itallienii se gandesc la play-off! 3 variante luate în calcul pentru a încheia sezonul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  11 Martie 2020, 15:29

Ba la omul sarac nici boii nu trag Sa fim realisti desigur ca chiriches este o pierdere are experienta ( nationala Romaniei nu dispune de o armada de Jucatori putini joaca in campionate puternice )

bodrin
bodrin  •  11 Martie 2020, 14:38

Asta arată că Federația de Fotbal din Islanda nu este virusată. Pare firesc să fii mai protejat de molime pe o insulă.

amicu
amicu  •  11 Martie 2020, 14:19

PE CINE SA ADUCEM NOI DIN ITALIA? NICIO PIERDERE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează