FOTBAL  »  NATIONALA  »  BARAJ EURO 2020

ISLANDA - ROMÂNIA, BARAJ EURO 2020; 26 MARTIE, ORA 21:45. Totul despre un meci crucial: pe ce stadion se joacă, cât costă biletele, ce urmează după

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 15:11

Islanda - România, cel mai așteptat meci al anului din fotbal, se va juca pe 26 martie, la ora 21:45, pe stadionul din Reykjavik. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și e decisiv pentru șansele de calificare ale României la Euro 2020.

România a ratat șansa de a se califica direct la Euro 2020, competiție pe care o co-organizează alături de alte 12 țări. În Grupa F din preliminarii a terminat abia pe locul 4, după Spania, Suedia și Norvegia. Primele două naționale s-au calificat direct la EURO, iar România a mai primit o șansă prin Liga Națiunilor

BARAJ EURO 2020 Cine transmite Islanda - România

În Liga Națiunilor, tricolorii vor evolua în „play-off A”, primul meci fiind contra Islandei, o națională care la ediția precedentă, EURO 2016, a ajuns până în sferturile de finală și a eliminat Anglia.

Meciul va fi televizat de Pro TV și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO. 

BARAJ EURO 2020 Cât costă un bilet la Islanda - România

Prețul unui bilet la Islanda - România este 216 lei, iar „tricolorii” au la dispoziție doar 500 de tichete ce pot fi cumpărate cel târziu pe 13 martie 2020, ora 15:00. Pe lângă costul biletelor, suporterii trebuie să își asigure și deplasarea până la Reykjavik.

BARAJ EURO 2020 Cu cine joacă România, dacă trece de Islanda

Dacă va reuși să treacă de Islanda, România va evolua cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, în finala „play-off A”. Meciul se va juca în deplasare, pe 31 martie. Câștigătoarea se va califica la EURO 2020.

Dacă aceasta va fi România, tricolorii vor fi repartizați în grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria. Meciul cu Olanda s-ar juca în deplasare, la Amsterdam, iar disputele cu Ucraina și Austria la București, pe Național Arena.

Calificări România la Euro:

  • 1984: eliminată în grupe;
  • 1996: eliminată în grupe;
  • 2000: eliminată în sferturi;
  • 2008: eliminată în grupe;
  • 2016: eliminată în grupe.

BARAJ EURO 2020 ISLANDA - ROMÂNIA: Ultimele informații despre lotul lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi intenționează să folosească la meciul cu Islanda o tactică similiară cu cea folosită de tricolori în 1994, la Campionatul Mondial din SUA. Astfel, România ar putea evolua cu trei fundași centrali, sistemul gândit fiind cel 3-5-2.

În plus, selecționerul nu mai vrea să utilizeze fotbaliști care nu evoluează la echipele de club, așa că primul 11 probabil ar arăta așa: Tătărușanu - Burcă, Tamaș, Nedelcearu - Chipciu, Cicâldău, Băluță, Stanciu, Bancu - Pușcaș, Keșeru.

1o singură victorie a bifat România în competițiile Euro: 3-2 cu Anglia la Euro 2000. Tricolorii mai au cinci egaluri și zece înfrângeri

Citește și:

EURO 2020 | PROGRAMUL COMPLET + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează