INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ EURO 2020

ISLANDA- ROMÂNIA // Vikingii au probleme cu vedetele! Ragnar Sigurdsson s-ar fi despărțit de Rostov din cauza alcoolului și ar putea ajunge la echipa lui Șumudică

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 18:30

Gylfi Sigurdsson, cel mai bun jucător islandez, a fost anunțat că va fi vândut în această lună. Ragnar Sigurdsson (foto), liderul apărării, își caută echipă, după ce Rostov i-a reziliat contractul.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Islandezii s-au bucurat luna trecută, după ce UEFA a acceptat ca semifinala barajului pentru Euro 2020 să se joace pe 26 martie la Reykjavík, pe "Laugardalsvöllur", stadionul fără încălzire. Dar la început de an nu mai sunt la fel de optimiști înaintea play-off-ului.

Ancelotti nu-l mai vrea pe Gylfi

Doi dintre cei mai buni internaționali ai lui Erik Hamrén, poate chiar cei mai importanți, se confruntă cu dificultăți la echipele de club. Gylfi Sigurdsson și Ragnar Sigurdsson. Primul, mijlocașul de care depinde tot jocul selecționatei albastre. Al doilea, liderul apărării. Ei trebuie să-și caute o nouă destinație luna aceasta.

Gylfi, 30 de ani, starul vikingilor, este al treilea căpitan al lui Everton. Și cea mai scumpă achiziție a grupării din Liverpool. A venit pe "Goodison Park" în vara lui 2017, pentru 49,4 milioane de euro. Dar, potrivit Daily Express, noul manager al "caramelelor", Carlo Ancelotti, l-ar fi anunțat că va fi vândut în mercato de ianuarie, chiar dacă înțelegerea lui cu Everton expiră de-abia pe 30 iunie 2022. Dintr-o dată, liniștea lui Sigurdsson dispare.

Stoperul s-a despărțit de Rostov din cauza alcoolului?

Pentru Ragnar, e și mai rău. Stoperul în vârstă de 33 de ani, care evolua din ianuarie 2018 la Rostov, a rămas fără contract, după despărțirea de gruparea rusă. Ar avea patru oferte, susțin jurnaliștii islandezi. Una din Danemarca, de la FC Copenhaga, și trei din Turcia. E inclusiv pe lista lui Gaziantep, clubul lui Marius Șumudică, unde ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Alin Toșca. Celelalte două două propuneri sunt de la Trabzon și Antalyaspor.

Mai rău decât situația lui incertă este ceea ce a dezvăluit presa rusă: apărătorul are mari probleme cu alcoolul. Fosta sa grupare a dezmințit ce au scris ziariștii locali, dar aceasta ar fi fost o cauză a rupturii de Rostov.

22de goluri are Gylfi Sigurdsson la naționala Islandei, pentru care a jucat de 74 de ori

28de milioane de euro valorează Gylfi, potrivit transfermarkt.de, cel mai scump viking

94de selecții a adunat Ragnar Sigurdsson (2,8 milioane cotă) la selecționata nordică, marcând 5 goluri

Trei titulari în cele două amicale din ianuarie

Chiar dacă nu sunt date FIFA pentru ianuarie, selecționerul Islandei a profitat de faptul că în țările nordice e pauză în timpul iernii și a convocat un lot de 23 de jucători pentru două amicale în această lună. Pe 15 cu Canada, pe 19 cu El Salvador, ambele teste urmând să se dispute în Statele Unite. Erik Hamrén a chemat și trei titulari ai naționalei: portarul Halldórsson (35 de ani, Valur, 67 de selecții), stoperul Árnason (37 de ani, Víkingur, 81 de selecții) și atacantul Sigtorsson (29 de ani, AIK Stockholm, 56 de selecții).

Denis Alibec și Constantin Budescu l-au impresionat pe Mirel Rădoi! Schimbările care-i duc la un pas de lotul pentru barajul cu Islanda: „La asta s-au gândit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
teddyw
teddyw  •  08 Ianuarie 2020, 19:11

sa intelegem ca la echipa lui Sumi se bea pe gratis?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează