FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Denis Alibec și Constantin Budescu l-au impresionat pe Mirel Rădoi! Schimbările care-i duc la un pas de lotul pentru barajul cu Islanda: „La asta s-au gândit”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 18:04

Mirel Rădoi, selecționerul României, a analizat prestațiile avute de mijlocașul ofensiv Constantin Budescu și de atacantul Denis Alibec și spune că cei doi ar putea fi în lotul pentru meciul cu Islanda, 26 martie, din barajul pentru EURO 2020. 

„Eu mă uit la Denis Alibec și văd că nu mai este genul de jucător care să dea din mâini. Dă şi acum, dar din propria frustrare. Nu mai dă din mâini către cineva, nu mai are episoadele acelea. E preocupat și încearcă mereu să recupereze. 

Iar Constantin Budescu nu se mai oprește deloc. Încearcă să acopere zona cât poate. Joacă mijlocaș ofensiv, dacă îl prinde faza în bandă, rămâne mijlocaș lateral. Probabil că cei doi s-au gândit să schimbe ceva din mentalitatea lor. Au un plus și pot apărea amândoi la națională în formulele 4-2-3-1 şi 4-4-1-1”, a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport. 

Budescu, 30 de ani, are 6 goluri și 6 pase de gol în 13 meciuri, iar Alibec, 28 de ani, are 7 reușite și 6 assit-uri în tot atâtea partide. 

VIDEO // MIHAI NEȘU, MESAJ SPECIAL PENTRU MIREL RĂDOI: „ARE UN DAR FANTASTIC DE A MOBILIZA NUMAI PRIN SIMPLA LUI PREZENȚĂ, FĂRĂ SĂ ZICĂ MARE LUCRU”  

Citește și: 

FRF a găsit selecționer pentru România U21, dar Mirel Rădoi s-a opus! „A ținut morțiș să nu îl angajăm pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează