FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Cine este singurul caz pozitiv cu COVID-19 din delegația României la Reykjavik

Gabriel Bodescu, al doilea din stânga imaginii, urmează să fie restestat astăzi.
Gabriel Bodescu, al doilea din stânga imaginii, urmează să fie restestat astăzi.

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 11:17 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 11:23

Un singur caz pozitiv cu COVID-19 a fost depistat ieri în delegația de 54 de membri a României care a făcut deplasarea la Reykjavik, pentru semifinala cu Islanda din barajul pentru Euro 2020. 

  • Partida dintre Islanda și România se va disputa astăzi, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV;
  • Dacă vor trece de Islanda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European.

Gazeta a aflat că persoana infectată este Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației. El ieșise negativ la testarea efectuată la București, înaintea decolării spre Islanda.

Bodescu nu este considerat un contact direct al jucătorilor, conform normelor UEFA, chiar dacă a făcut deplasarea cu restul lotului în aceeași aeronavă.

„Tricolorii” au zburat spre Reykjavik cu un charter și au respectat protocolul de siguranță agreat cu autoritățile islandeze: s-a stat câte un om pe fiecare rând de scaune, la distanță de un alt rând liber față de următoarea persoană.

În plus, jucătorii au stat în spatele avionului, iar cei din conducere în primele rânduri ale aeronavei. De la aeroport la hotel, Bodescu a venit într-o mașină de protocol, însoțit doar de Răzvan Burleanu, șeful FRF, și de Radu Vișan, secretarul general al Federației.

Bodescu e asimptomatic și e izolat în camera lui de hotel, urmând ca azi să fie retestat.

ISLANDA - ROMÂNIA, liveTEXT de la 21:45 » Acum ori niciodată! „Tricolorii” joacă azi cel mai important meci al ultimilor ani. Primul „11” ales de Mirel Rădoi + cele mai tari cote la pariuri

ISLANDA - ROMÂNIA. EXCLUSIV Două episoade care arată latura mai puțin cunoscută a lui Mirel Rădoi: „Unora dintre jucători le-au dat lacrimile! Îți vine să zbori”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
102986354851652
Geo Stan  •  08 Octombrie 2020, 20:29

Sibelius, Daca era mai bine cu Mircea Sandu? pai inseamna ca trebuie sa mai citesti ,daca n ai trait acele momente : 3 calificari la Mondiale,3 la europene,nationala Romaniei era formata exclusiv din jucatori care jucau(nu lustruiau banca)in cele mai puternice campionate. Steaua avea calificari in cupele europene,batea Chelsea sau Ayax.Romania ajunsese pe locul 4 in lume ! mai vrei ,sau iti ajunge ?! Gica Popescu a fost condamnat politic ,sa iasa Burleanu. Uita-te cat au devalizat Mesi,Ronaldo,Suarez.Au platit paguba si au fost lasati in pace .Nu i-a bagat nimeni la puscarie.Gica Popescu a platit prejudiciul integral,inainte de proces .Crezi ca vreodata Romania ,va mai avea un jucator care sa ajunga capitanul Barcelonei ?! Cu berea iti dau dreptate totusi !

1099905393383581
Stelian Toma  •  08 Octombrie 2020, 19:28

Lupta contra gramatici limbi romane continua cu succes la GSP.

romulus65
romulus65  •  08 Octombrie 2020, 19:11
Postat de Geo Stan pe 08 Octombrie 2020, 16:40

uitati-va la poza asta,astia conduc fotbalul romanesc. Incapabili,grandomani,falsi si dizgratiosi.Cu astia,sa renasca fotbalul romanesc ?! uitati-va la Ciurli Burli,sarpele cu ochelari.Rautacios,avar,razbunator si veninos.Cum au ajuns astia sa conduca un sport care candva ne aducea glorie ?!

Intreaba-l pe George Maior.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează