FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România 2-1. Accidentarea care i-a dat peste cap planurile lui Rădoi » Cum a ajuns Bălașa titular, deși nu fusese convocat!

Mirel Rădoi a surprins cu echipa de start pentru meciul cu Islanda. L-a trimis în primul „11” pe Mihai Bălașa în locul lui Dragoș Grigore, fotbalist care a marcat în victoria României cu Austria (3-2) din Liga Națiunilor.
Mirel Rădoi a surprins cu echipa de start pentru meciul cu Islanda. L-a trimis în primul „11” pe Mihai Bălașa în locul lui Dragoș Grigore, fotbalist care a marcat în victoria României cu Austria (3-2) din Liga Națiunilor.

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 21:00 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 23:57

Mirel Rădoi a surprins cu echipa de start pentru meciul cu Islanda. L-a trimis în primul „11” pe Mihai Bălașa în locul lui Dragoș Grigore, fotbalist care a marcat în victoria României din Austria (3-2) în Liga Națiunilor. 

  • Islanda a învins-o pe România, scor 2-1, în semifinala „barajului” pentru Euro 2020. „Tricolorii” sunt eliminați astfel din cursa pentru turneul final de anul următor.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Grigore a acuzat în ultimele zile probleme medicale. Tocmai din această cauză nu s-a putut antrena cot la cot alături de ceilalți colegi. 

Astfel, Rădoi avea de ales pentru partenerul lui Burcă dintre Alin Toșca și Mihai Bălașa, fundaș care nu prinsese inițial lotul. Cel mai probabil, l-a titularizat pe jucătorul Craiovei datorită staturii, un factor ce poate fi decisiv în duelul cu nordicii.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Islanda - România

Bălașa a fost convocat în ultimul moment la echipa națională, după ce Ionuț Nedelcearu a fost nevoit să plece în Grecia, pentru a semna cu AEK Atena.

Islanda - România, echipe de start

Islanda (4-4-2): Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, H. Magnusson - Traustason, A. Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson - G. Sigurdsson, Finnbogason
Rezerve: Kristinsson, Runarsson, Saevarsson, Eyjolfsson, Ingason, Sigthorsson, Anderson, Sigurjonsson, Kjartansson, Gudmundsson, Bodvarsson, Skulason
Selecționer: Erik Hamren

România (4-3-3): Tătărușanu - Manea, Bălașa, Burcă, Camora - Stanciu, Crețu, Maxim - Deac, Alibec, Mitriță
Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Cicâldău, Pușcaș, Bancu, Keșeru, I. Hagi, Marin, Iancu, Grigore
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: „Laugardalsvollur” (Reykjavik) 
Arbitru: Damir Skomina. Asistenți: Jure Praprotnik, Robert Vukan (toți din Slovenia)

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Pierde Mitriță naționala după transferul în Arabia Saudită? Verdictul lui Marius Șumudică

De ce l-a pârât Dan Petrescu pe Hagi lui Iordănescu, la CM '94, și cum a picat Dorinel Munteanu la mijloc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează