FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România se joacă fără fani, în ciuda deciziei UEFA! Ce au stabilit oficialii islandezi

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 14:18 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:14

Meciul Islanda – România, din barajul pentru EURO 2020 se va juca fără spectatori în tribună.

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

UPDATE, ora 18:00. FRF confirmă: Islanda - România, fără spectatori

„Federația islandeză a emis o informare cu privire la noile decizii ale autorităților naționale din Islanda în contextul pandemiei COVID-19. Astfel, deși UEFA anunțase că țările-gazdă pot primi fani proprii până la 30% din capacitatea stadionului (fără aceeași posibilitate pentru fanii oaspeți), Islanda-România se va juca fără spriinul suporterilor pentru adversarii noștri. Islanda – Anglia.

Ministerul Sănătății din Islanda a reevaluat situația pandemiei în statul nordic și a modificat normele începând de mâine, 5 octombrie. Asta pentru că Islanda a înregistrat ieri 63 de noi cazuri pozitive coronavirus, al doilea record pentru o zi din luna aprilie până acum!”

Federația Română de Fotbal

Comitetul Executiv UEFA a decis joi să permită accesul parțial al fanilor echipei gazdă pe stadioane începând cu partidele internaționale de săptămâna viitoare. Cu toate acestea, partida din Islanda se va disputa cu tribunele goale, fără să fie permis accesul suporterilor în limita a 30% din capacitatea stadionului.

Începând cu acest weekend, oficialitățile din Islanda au introdus din nou măsuri mai dure, în lupta cu coronavirusul. Astfel, accesul fanilor nu va mai fi permis pe stadionul din Reykjavik.

VIDEO Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Rădoi, contestat pentru decizia de-al convoca pe Mario Camora chiar de un conaţional al acestuia! „E mai mult business. Normal e să joci pentru ţara în care te-ai născut!”

Speranțe mari pentru națională! Maxim și Hanca au marcat la ultimul meci înaintea duelului cu Islanda

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează