FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Directorul executiv al Federației Islandeze, anunț categoric: „Luăm în calcul doar ca meciul să se joace cu spectatori”

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 14:49

ISLANDA - ROMÂNIA // Klara Bjartmarz, directorul executiv al Federației Islandeze, a declarat în presa locală că dorința nordicilor este ca partida cu „tricolorii” din Liga Națiunilor să se dispute cu spectatori în tribune.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

În momentul de față, luăm în calcul doar ca meciul să se joace cu spectatori. Singura variantă pentru a se întâmpla altfel ar fi o decizie contrară din partea autorităților naționale. Așteptăm măsurile acestora. 

Suntem în contact permanent cu Ministerul Sănătății, nu vrem să lăsam virusul să ne afecteze viețile. Ne continuăm planul de a juca barajul cu România cu spectatori și pregătim meciul exact în acești termeni”, a afirmat Klara.

  • Meciul Islanda - România este sold-out de câteva luni, cele aproximativ 15.000 de bilete fiind epuizate foarte rapid.

Tătărușanu, OUT cu Islanda! 5 jucători indisponibili pentru meciul de la Reykjavik

Anunțul autorităților române, că și nordul Franței a intrat în zona roșie de coronavirus, înseamnă pierderea unui alt internațional pentru meciul cu Islanda, Ciprian Tătărușanu (34 de ani).

În aceste condiții, Mirel Rădoi, nu va putea conta pe Tătărușanu, alături de cei 4 „italieni”, Ionuț Radu (22 de ani), Romario Benzar (27 de ani), Vasile Mogoș (27 de ani) și  Vlad Chiricheș (30 de ani).

VEZI ȘI:

Islanda ne-a luat-o înainte » Adversarii noștri din Liga Națiunilor și-au recuperat fotbaliștii din Italia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  11 Martie 2020, 17:58

La cum ii stiu pe islandezi, meciul se va putea juca cu spectatori. Au o consecventa admirabila - au reusit sa convinga UEFA ca barajul sa se desfasoare in Islanda, au reusit sa-si repatrieze fotbalistii de nationala, vor reusi sa joace si cu spectatori.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Martie 2020, 15:20

betmen-betmen... astia se cred mai presus de lege....huaaa "presedintele bla bla bla"

maccsero
maccsero  •  11 Martie 2020, 15:19

Dacă în România, care are mai puțini contaminați decât Islanda, spectatorii au fost interziși, logic ar fi ca Naționala să refuze să joace la Reykjavik cu spectatori. E o chestie de consecvență.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează