FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // FOTO Culmea fotbalului: terenul arată bine la Reykjavik, dar meciul e blocat de coronavirus

Sursă foto: Twitter Kristinn Johannsson +3   FOTO
Sursă foto: Twitter Kristinn Johannsson

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 13:11

ISLANDA - ROMÂNIA // Cu două săptămâni înaintea improbabilului baraj cu Islanda, suprafaţa de joc protejată de prelată a făcut progrese notabile.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda ar trebui să se joace pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari RomaniaEuro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

De ceea ce ne temeam mai mult pare să nu mai fie chiar un mare obstacol la Reykjavik. 

Chiar dacă e foarte puţin probabil ca meciul cu Islanda, programat pe 26 martie, din semifinala barajului Ligii Naţiunilor pentru a merge la CE 2020, să se mai dispute din cauza pandemiei de COVID-19, terenul arată surprinzător de bine.

  • Sursă foto: Twitter Kristinn Johannsson

Prelata montată de organizatori pentru protejarea suprafaţei de joc şi îmbunătăţirea vremii au dat rezultate. Iese tot mai des soarele şi în weekend prognoza anunţă chiar temperaturi maxime peste limita îngheţului.

Vezi și: 

ISLANDA - ROMÂNIA // Emoții pentru Mitriță? Convocarea jucătorului de la New York City, pusă sub semnul întrebării

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează