NATIONALA  ·  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Nicolae Dică se așteaptă la ce e mai rău: „Poate nu se mai joacă nici barajul”

Miercuri, 11 Martie, 07:33

ISLANDA - ROMÂNIA // Nicolae Dică (39 de ani), secundul lui Mirel Rădoi (38) la echipa națională, a vorbit despre posibilitatea ca partida din play-off-ul Ligii Națiunilor să fie amânată.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • AdversariRomania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Jucătorii români care evoluează în Italia sunt OK, nu au nicio problemă până în acest moment. S-au antrenat, dar să vedem ce va fi în zilele următoare. Deocamdată nu ştim absolut nimic, pentru că putem să ne aşteptăm ca peste o săptămână să spună că nu se mai joacă nici barajul.

Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei, pentru că şi Bjarnasson, jucătorul Bresciei, care e unul dintre cei mai importanţi fotbaliști ai Islandei, e în aceeaşi postură cu jucătorii noştri”, a declarat Dică, la TV Telekom Sport.

Naționala României poate fi afectată de coronavirus

Italia, țară cu peste 10.000 de cazuri de coronavirus, a decis să plaseze toate orașele în carantină. Decizia este valabilă până pe 3 aprilie, iar 16 milioane de oameni vor fi blocați în localitățile lor.

Astfel, naționala României ar putea avea de suferit în meciul pentru barajul de la EURO 2020, cu Islanda. Ionuț Radu (Parma), Vlad Chiricheș (Sassuolo, din provincia Modena) și Vasile Mogoș (Cremonese, din regiunea Cremona) ar putea rata meciul dacă nu sunt lăsați să plece din orașele în care locuiesc în prezent. 

Toți cei trei se află pe lista de convocări preliminare anunțată de Mirel Rădoi. 

3 lunide închisoare riscă cei care nu respectă decizia carantinei

Probleme și pentru Islanda 

Decizia i-ar putea afecta și pe islandezi. Mijlocașii Emil Hallfredsson, legitimat la Padova (regiunea Veneto) și Birkir Bjarnason, care joacă la Brescia (Lombardia), ar putea și ei să nu fie lăsați să plece din Italia.

VEZI ȘI:Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1