FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Nu-i mai speriem nici pe islandezi: „Nu știu prea multe despre români. Vrem să câștigăm, indiferent de numele adversarilor”

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 10:54

Guðlaugur Pálsson, mijlocașul folosit fundaș dreapta la naționala Islandei, spune că „nu contează cu cine jucăm. Suntem acasă și, indiferent de numele adversarilor, vrem să câștigăm. Asta e mentalitatea noastră”. 

Am ajuns aici. După o vreme când adversarii știau aproape tot despre naționala și jucătorii noștri, trăim și momentul în care „tricolorii” sunt aproape niște necunoscuți pentru viitorii rivali. Așa suntem pentru islandezi, pe care îi vom întâlni pe 26 martie, în semifinala play-off-ului Ligii Națiunilor. 

Într-un interviu pentru cotidianul Morgunblaðið, Guðlaugur Pálsson (28 de ani, 15 selecții) recunoaște: „Pe moment, nu știu prea multe despre români, despre echipă, dar antrenorii vor afla și vom avea o mulțime de informații înaintea meciului cu ei„.

Mijlocașul lui Darmstadt (liga secundă germană), folosit fundaș dreapta de selecționerul Erik Hamrén, spune că „nu contează cu cine jucăm. Suntem acasă și, indiferent de numele adversarilor, vrem să câștigăm. Asta e mentalitatea noastră”.  

„M-am uitat pe clasamentul FIFA și am văzut că românii sunt cu 11 locuri deasupra noastră. 
Știm că, dacă ne-am califica la Euro, am juca în grupă cu Germania. O echipă mare, ar fi grozav să ajungem acolo, dar e prea devreme să vorbim de Euro. Ne concentrăm pe România, apoi pe finala play-off-ului” - Guðlaugur Pálsson, mijlocaș Islanda

Se pregătesc pentru finală

Freyr Alexandersson, unul dintre asistenții selecționerului Erik Hamrén, le-a spus jurnaliștilor islandezi că „am început deja să strângem informații despre adversarii din play-off. 

Ne interesează în primul rând românii, dar și bulgarii și maghiarii, pe care i-am putea întâlni în finală. Spionii noștri vor urmări jucătorii acestor echipe și ne vor da analizele lor”. 

Alexandersson a dezvăluit în cotidianul Fréttablaðið că "vom merge la Budapesta și Sofia la începutul lui decembrie, pentru a alege hoteluri și a vedea condițiile pentru antrenament"

29este locul ocupat de România în topul FIFA-Coca Cola, cu 1.495 de puncte; Islanda e pe 40 (1.460p)

Vezi și: 

SELECȚIONER ROMÂNIA // Mirel Rădoi și condiția VITALĂ pusă pentru a accepta să vină la națională + ce se întâmplă azi la FRF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magura
magura  •  25 Noiembrie 2019, 16:54

Daca ne speriem de islandezi, e grav... Daca jucam cu Olanda, Franta, Spania, Germania, ce faceam? Nu ne mai prezentam la meci de frica?

10153197333999590
Chris Montora  •  25 Noiembrie 2019, 12:58

Perfect pentru noi. Pai pot sa urmareasca islandezii 1000 de meciuri ca tot n-o sa reuseasca ca ne analizeze jucatorii dintr-un motiv foarte simplu: ai nostrii nu joaca pe la echipele lor, stau pe banca sau prin tribune. Nici antrenor inca nu avem, deci nu vor sti ce stil prefera, ce scheme are. E clar, suntem favoriti.

vendredi13
vendredi13  •  25 Noiembrie 2019, 12:51

Nu știu din ce limbă ați tradus, dar nu cred că se vor duce în septembrie la Sofia și Budapesta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează