FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

SELECȚIONER ROMÂNIA // Mirel Rădoi și condiția VITALĂ pusă pentru a accepta să vină la națională + ce se întâmplă azi la FRF

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 09:43

Mirel Rădoi vrea la Olimpiadă! Aceasta este condiția pe care actualul antrenor de la tineret o vrea stipulată în contractul său, ca să preia naționala de seniori. 

Hagi a anunțat-o deja, primul: „Acum, naţionala are antrenor, cred că Mirel Rădoi va fi. A făcut foarte bine până acum la tineret. Ar putea fi şi Mircea Lucescu. Dar eu cred că Mirel va fi. Ca să câştigi trebuie să rişti”.

Și „exit-poll-urile” din lumea fotbalului dau același favorit chiar dacă toți ceilalți candidați, Lucescu, Boloni, Olăroiu, Pițucă, Petrescu sau Sumudică, au o experiență net superioară. 

Nu are pretenții financiare 

Surse de la Casa Fotbalului susțin că deja i s-a făcut propunerea lui Rădoi (38 de ani) de a prelua echipa națională de seniori. Dar că, cel puțin până ieri, tehnicianul nu dăduse încă niciun răspuns. 

Fostul internațional nu are pretenții financiare, ar accepta salariul propus de cei de la FRF. Dar ține neapărat să i se garanteze că va putea conduce echipa României la Olimpiada de la Tokyo, din perioada 24 iulie-9 august 2020. 

Consideră că este normal să meargă la respectiva competiție, ca selecționer al echipei pe care a calificat-o în urma rezultatelor de excepție de la turneul final continental U21 din această vară, unde România a ajuns până în semifinale, fiind învinsă de Germania. 

Iar conducerea FRF ar fi dispusă să accepte cererea tehnicianului, chiar dacă asta ar însemna ca acesta să conducă două naționale în 2020. 

Ar putea însă să apară o problemă. În cazul calificării echipei de seniori la Euro 2020 (12 iunie- 12 iulie), în urma barajului din Liga Națiunilor, Mirel Rădoi ar avea puțin timp pentru pregătirea naționalei olimpice. Totul depinde și de traseul „tricolorilor” la turnirul care va fi găzduit si de București. 

Cornel Dinu, atac frontal la adresa FRF: "Cum să-ți așterni cu săracul Contra care e depășit? Oamenii ăștia nu au în comun nimic cu fotbalul" 

Azi discută Comisia Tehnică 

Propunerile pentru noul selecționer vor fi analizate azi în Comisia Tehnică, ea urmând să se reunească la Casa Fotbalului. Apoi, forul condus de Mihai Stoichiță i le va comunica președintelui Răzvan Burleanu, cel care le va prezenta în Comitetul Executiv FRF de mâine

„Va fi greu cu Islanda, jucăm afară. Dar acum vine cineva nou, altă gândire, altă energie, poate alţi jucători. Sunt dezamăgit că România nu mai ştie să atace. Aici a fost minusul nostru” - Gică Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și: 

EXCLUSIV Răzvan Lucescu transmite un mesaj clar din Japonia: „Tata e cel mai indicat să fie selecționer, e un antrenor învingător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1121121484593682
Tudor Marin  •  25 Noiembrie 2019, 14:41

Greseala majora pe care o repetam. Radoi trebuie lasat la echipa de tineret. Avem dovada in cazul jucatorilor, ca promovati la echipa mare au dat chix. De ce credeti ca Radoi s-ar impune? Prin aceasta mutare stricam si ce era bun la echipa de tineret si continuam sa esuam si cu echipa de seniori. Razvan Burleanu nu se pricepe, dar nici consilierii sai? Chiar toti au fost numiti de serviciile cecrete? In acest caz sa le predam srviciilor toate echipele nstionale si sa asteptam rezeltatele. Va fi cu asumare, negresit!

dinamo100
dinamo100  •  25 Noiembrie 2019, 12:25

Mi e greu sa inteleg de ce isi pun unii mari sperante in Radoi! Prin ce s-a remarcat el?! Are cineva impresia ca daca va folosi in atac formula cu Coman-Man-Puscas si il pune in poarta pe Radu va face rezultate mari?! Romania nu are in prezent jucatori de valoare, deci discutia despre selectioner este inflamata artificial.Cred ca singurul avantaj al numirii lui Radoi este acela ca e disponibil si nu cere multi bani.????

vladutz13
vladutz13  •  25 Noiembrie 2019, 12:24
Postat de bazinga pe 25 Noiembrie 2019, 09:59

Mi se pare normal ca omuil vrea sa viziteze Japonia!Titlul olimpic e ca si castigat,se stie,asa cum am castigat vara asta titlul european la tineret!Doar prezenta la Tokyo e suficienta ca sa fim castigatori!Vine Radu cel frumos cu un discurs mobilizator pana la lacrimi si baietii vor manca jar in tara dragonilor!

Hai sa fim seriosi, nu se astepta nimeni sa joace atat de bine la European... pana si in semifinala prima jumatate am fost serios peste ei.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează