NATIONALA  ·  CONVOCARE

Islanda - România. Nu toată lumea îl vrea pe Mario Camora la lot: „De fundași nu ducem lipsă”

Mario Camora +22 FOTO
Mario Camora

Sambata, 23 Mai, 07:18

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga portughez al lui CFR Cluj, ar putea fi surpriza lui Mirel Rădoi din partida cu Islanda, contând pentru „barajul” pentru EURO 2020. 

  • România ar fi trebuit să înfrunte Islanda în luna martie, pentru un loc în finala barajului pentru Euro 2020. Din cauza pandemiei de COVID-19, înfruntarea a fost amânată pe termen nedefinit. O decizie în privința meciului va fi luată pe 27 mai

Fotbalistul se află pe ultima sută de metri cu dobândirea cetățeniei române, însă Andrei Prepeliță (34 de ani), în prezent la FC Argeș, mijlocaș cu 14 selecții la prima reprezentativă, nu consideră că „naționala” are mare nevoie de Camora și că ar prefera să naturalizăm un străin care să facă diferența de la mijloc în sus. 

„Aş vrea străini dar care să facă diferenţa, un atacant, un mijlocaş de creaţie, nu ducem lipsă de fundaşi. Camora e un băiat extraordinar, care a învăţat limba”, a declarat Andrei Prepeliță, potrivit TV Telekom Sport.

Mirel Rădoi îl apreciază pe Camora

Selecționerul Mirel Rădoi este un susținător al naturalizării fotbaliștilor. Mai mult, Camora se află pe lista favoriților săi: „Este de ani de zile la un nivel incredibil. E un jucător pe care eu am vrut să-l transfer la FCSB de la CFR şi nu am putut”.

+23 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri despre naționala României:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (1)

clujcampion  •  23 Mai 2020, 08:51

Cu articolul asta tembelismul pseudoziaristilor de la gigisepe e absolut evident. Una zice titlul si alta continutul.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1