FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

A fost anunțat arbitrul meciului Islanda - România! „Tricolorii” au fost umiliți ultima dată cu el la centru

Alexey Kulbakov a mai condus trei partide ale naționalei României, inclusiv un eșec usturător împotriva Spaniei, în preliminariile Euro 2020, scor 0-5, informează FRF.
Alexey Kulbakov a mai condus trei partide ale naționalei României, inclusiv un eșec usturător împotriva Spaniei, în preliminariile Euro 2020, scor 0-5, informează FRF.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 10:55 / Actualizat duminica, 29 august 2021 11:23

Partida dintre Islanda și România, din preliminariile Campionatului Mondial, va fi condusă de o brigadă din Belarus, avându-l la centru pe Alexey Kulbakov (41 de ani).

  • Islanda - România se joacă pe 2 septembrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Islanda - România, meci crucial pentru soarta calificării la Campionatul Mondial, va fi arbitrat de bielorusul Alexey Kulbakov. Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Dzmitry Zhuk și Aleh Maslianka, iar al patrulea oficial a fost desemnat Viktar Shymusik. 

Alexey Kulbakov a mai condus trei partide ale naționalei României, inclusiv un eșec usturător împotriva Spaniei, în preliminariile Euro 2020, scor 0-5, informează FRF

Meciurile României arbitrate de Alexey Kulbakov:

  • România – Grecia 0-0 » 2015, preliminarii EURO 2016
  • Rusia – România 1-0 » 2016, amical
  • Spania – România 5-0 » 2019, preliminarii EURO 2020
A fost anunțat arbitrul meciului Islanda - România! „Tricolorii” au fost umiliți ultima dată cu el la centru
FOTO: UEFA

Șanse minime să ne calificăm la Mondialul din 2022

Suntem în plină campanie pentru accederea la Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc în noiembrie și decembrie 2022, adică peste un an și jumătate.

Singura variantă prin intermediul căreia am putea să ne calificăm sunt preliminariile, dar am ratat startul în grupa din care facem parte. Ne-a bătut Armenia și după 3 etape suntem doar pe locul 4. Doar prima poziție merge direct la Mondial, în vreme ce ocupantele locurilor secunde vor fi la baraj.

Tot la baraj mai au acces încă două echipe grație Ligii Națiunilor, însă România nu are nicio șansă fiindcă nu a câștigat grupa din care a făcut parte. De exemplu, Ungaria, care s-a impus într-o serie complicată, cu Serbia, Turcia și Rusia, poate prinde barajul pentru Qatar datorită Nations League.

Dacă nu vom fi nici anul viitor la CM, atunci vom bifa nu mai puțin de 6 ediții consecutive la care nu luăm parte. Ultima a fost în 1998, în Franța, când am ieșit și din grupă.

Când și cu cine joacă România în septembrie

DataLoculMeciulOra
2 septembrieReykjavikIslanda - România21:45
5 septembrieBucureștiRomânia - Liechtenstein21:45
8 septembrieSkopjeMacedonia - România21:45

VIDEO Cristi Săpunaru, mesaj important de susținere pentru Mirel Rădoi: „În România, tot timpul distrugem, ne contrazicem și există numai ceartă!”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Probleme pentru echipa națională » Antrenorul, depistat pozitiv la testul COVID-19

ANALIZĂ GSP Ce caută acești jucători la „națională”?! » GSP contestă frontal 6 nume din lotul lui Rădoi: 3 de-afară şi câte unul de la CFR Cluj, FCSB şi Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează