NATIONALA  ·  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA a făcut azi anunțul » Când se joacă barajele pentru Euro

George Pușcaș, Claudiu Keșeru și Alexandru Mitriță, în tricoul naționalei României
George Pușcaș, Claudiu Keșeru și Alexandru Mitriță, în tricoul naționalei României

Vineri, 20 Martie, 13:46

UEFA a anunțat astăzi noile date de disputare ale barajelor programate inițial în martie, pentru EURO 2020, devenit EURO 2021. Toate partidele au fost mutate în perioada 1-9 iunie.

  • Naționala României va înfrunta Islanda, în deplasare. În cazul victoriei, România va juca împotriva învingătoarei dintre Bulgaria și Ungaria, tot în deplasare.

Astăzi, UEFA a înștiințat asociațiile naționale despre noile date ale disputării meciurilor de baraj pentru EURO 2021. Chiar dacă inițial erau programate în luna martie, toate partidele de fotbal au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Noile date ale barajelor

Forul de la Nyon a transmis astăzi informațiile cu privire la noile date. Astfel, semifinalele barajului se vor juca pe 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. 

Citește și alte știri despre deciziile UEFA:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (7)

bodrin  •  20 Martie 2020, 18:34

Baba se piaptănă...

Octavian Go  •  20 Martie 2020, 17:58

Cei de la UEFA sunt prea optimisti. Daca ar fi asa de ce nu s-ar juca turneul final CE in aceasta toamna? Programul cupelor europene s-ar putea modifica prin jocuri eliminatorii renuntandu-se la grupe.

submarina  •  20 Martie 2020, 15:15

La 26 grade cu plus, din spusele medicilor, Covid-19 moare. Probabil acest lucru a determinat-o pe UEFA să ia această decizie.

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1