FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA ar vrea să amâne încă o dată barajul » S-ar putea disputa cu porțile închise!

ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA ar vrea să amâne încă o dată barajul
ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA ar vrea să amâne încă o dată barajul

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 17:03

UEFA plănuiește să pună semifinala în octombrie și finala în noiembrie, pentru că mai multe federații n-ar vrea ca naționalele lor să joace primul meci după redeschiderea sezonului în barajul pentru Euro 2021.

Barajul Islanda - România trebuia deja să se joace. Programat inițial pentru 26 martie, meciul de la Reykjavik, contând pentru semifinalele play-offului Euro 2021, s-a amânat. 4 iunie era data următoare. Dar pandemia de coronavirus a decalat încă o dată partidele internaționale.

UEFA a anunțat că se vor juca în toamnă. Septembrie era luna dorită de forul continental. Numai că, susține Daily Mail, mai multe federații au informat UEFA că nu vor ca naționalele lor să dispute primul meci după redeschiderea sezonului chiar în baraj.

La Nyon, apare o altă variantă: toate semifinalele să aibă loc în octombrie, iar cele patru finale să fie în noiembrie. Foarte probabil, chiar și atunci, cu porțile închise!

Adică, împotriva Islandei în octombrie și cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria în noiembrie. Câștigătoarele urmând să se califice pentru Euro 2021.

VIDEO Ianis și Gheorghe Hagi urmăresc împreună meciul Columbia-România (1-3), de la Mondialul din 1994

EXCLUSIV Un fost selecționer al României recunoaște: „A fost presiune mare! Președintele voia o calificare, nu să construim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  11 Aprilie 2020, 18:24

Bai oamenilor, renuntati mai la baraj, ca oricum nu avem sanse! FRF, dati comunicat si spuneti ca renuntam pe motiv de lipsa totala de valoare, pierdem cu 3-0 si gata! Ca sa nu jucam la anul si sa pierdem cu 5 pe teren!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  11 Aprilie 2020, 17:38

Deja e circ... Chiar atat de greu e sa se amane pe termen nedeterminat urmand ca o decizie sa fie luata dupa ce antrenamentele in conditii normale vor fi permise peste tot si granitele redeschise?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează