FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 2-2

Note GSP Israel - România 2-2. Edi Iordănescu a avut două mâini moarte + 4 „tricolori” de nota 7

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 07:13 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 07:49

România a făcut un meci contrastant în Israel, scor 2-2, cu două reprize total diferite. Notele primite de „tricolori” în ediția de astăzi a Gazetei sunt în consecință, cu doi „corigenți” și patru fotbaliști de nota 7. 

Edi Iordănescu mai așteaptă pentru prima victorie în calitate de selecționer. Nu a reușit să gestioneze avantajul de două goluri avut de România în deplasarea din Israel, dar a progresat un pas față de eșecul de la debut, 0-1 cu Grecia. Nota primită de Iordănescu Jr. pentru meciul de marți seară este 5. În fața elenilor nu trecuse clasa, nota 4. 

Panduru, după Israel - România: „Așa grăsan la o națională nu credeam că văd!”
ISRAEL - ROMÂNIA 2-2
Panduru, după Israel - România: „Așa grăsan la o națională nu credeam că văd!”

Note GSP după Israel - România 2-2

Nu a fost cea mai mică din rândul „tricolorilor”. Andrei Ivan, pierdut în ofensivă, deseori pe picior greșit față de colegii săi, și Alin Toșca, depășit constant în banda stângă, au fost cei mai slabi, notați cu 4. 

La capitolul evidențiați apar cei doi marcatori, Dennis Man și Alexandru Cicâldău, nota 7. La fel au fost recompensați căpitanul Vlad Chiricheș, sigur în apărare și pasator decisiv la a doua reușită a României, dar și Darius Olaru, activ, cu multe mingi recuperate.

Israel - România 2-2. Edi Iordănescu a avut două mâini moarte + 4 „tricolori” de nota 7

VIDEO / Ce l-a speriat pe Edi Iordănescu la prima acțiune: „Mereu aveam emoții când vibra telefonul”

Mai multe știri despre naționala României:

A comis-o iar! Andrei Ivan a făcut aceeași eroare decisivă la națională ca în toamnă
ISRAEL - ROMÂNIA
A comis-o iar! Andrei Ivan a făcut aceeași eroare decisivă la națională ca în toamnă
Știm cum e :)) Ce făcea Benayoun în lojă, la 2-0 pentru România
ISRAEL - ROMÂNIA
Știm cum e :)) Ce făcea Benayoun în lojă, la 2-0 pentru România

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
108779877311497
George Ionescu  •  30 Martie 2022, 19:37

doua maini moarte olaru si popescu...

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  30 Martie 2022, 16:37

Pe ce post a jucat Olaru ala?La inchidere?Ca toți am vazut ca acolo juca Cicâldau!O fi jucat la coordonare?Pai acolo a jucat...Chiricheș-in prima repriza-când România și-a impus jocul!Iar in repriza a doua ce s-a intâmplat?Nu nene,Olaru s-a„remarcat”-ca și la fcsb-doar prin niște faulturi dure,care firesc, au atras și replica adversarilor,care au inceput sa-l faulteze și ei!Un fel de Bordeianu,dar „mai bun”...pentru ca este al lui GG!

mishu_74
mishu_74  •  30 Martie 2022, 15:25

plin de subiectivism in comentarii, cum altfel? :) puteti macar cateva minute sa priviti meciul relaxati si sa faceti abstractie de echipele de club si scenarita romaneasca? parerea mea...stiu nu mi-a cerut-o nimeni, dar daca tot si-o dau toti... :) nu avem deloc varf: Puscas e foarte slab, Alibec e tehnic dar nu are viteza, e masiv se intoarce greu in careu, Ivan e mai iute dar nu pare prea tehnic. eu nu-l vad decat la echipa nationala, din ce am vazut asa pare. amandoi sunt mai buni decat Puscas dar nu se ridica la nivelul unui varf de calitate de care avem nevoie. la mijloc ne lipseste cel putin un mijlocas de constructie care sa stie cu mingea, sa o tina sa nu o dea ca sa se scape de ea, sa aiba o viziune in ritm de viteza, daca se poate si dribling (stiu, cer cam mult)...sincer, toate actiunile Romaniei de posesie la mijlocul terenului se incheiau dupa maxim 4-5 pase. nu se puteau mai multe, ori faceau ceilalti presiune si se pierdea mingea, ori se gresea efectiv pasa de catre mijlocasii romani. mi-ar fi placut sa-l vad ceva mai mult pe Popescu, pare ca stie cu mingea, sa-l vad cum intra in combinatii cu ceilalti, cum paseaza cum fac joc de posesie...au avut cateva contraatacuri bune incheiate cu ceva ocazii, dar de cele mai multe ori cel cu migea nu avea la cine sa paseze, nu-l ajuta nimeni, era singur. :))) pai, nu asa functioneaza un contraatac. in aparare, fundasii laterali sunt adesea depasiti, plus ca la fazele fixe nu se vorbesc intre ei. cam asa...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează