FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Când și unde vor fi scoase la vânzare biletele pentru Israel - România » Cât costă un tichet + alte 6 informații importante pentru fani

România - Israel s-a încheiat cu scorul 1-1 // foto: GSP +18   FOTO
România - Israel s-a încheiat cu scorul 1-1 // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 13:19 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 14:11

FRF a anunțat că miercuri va pune în vânzare biletele pentru meciul Israel - România, programat pe 18 noiembrie, ora 21:45, în Felcsut, Ungaria.

Naționala României va încheia în această lună campania de calificare la EURO 2024. În noiembrie sunt programate ultimele două meciuri ale „tricolorilor”, cu Israel (18 noiembrie), respectiv Elveția (21).

Prima partidă va avea loc pe teren neutru, în Felcsut, Ungaria, pe stadionul celor de la Akademia Puskas. Partida a fost mutată din Israel ca urmare a războiului dus cu gruparea islamistă Hamas, care guvernează Fâșia Gaza.

Zinedine Zidane, mutare iminentă! Vânzarea unui club mare îl readuce în circuit pe triplul câștigător al Ligii Campionilor!
FRANȚA
Zinedine Zidane, mutare iminentă! Vânzarea unui club mare îl readuce în circuit pe triplul câștigător al Ligii Campionilor!

Miercuri vor fi puse în vânzare biletele la Israel - România

FRF a anunțat că miercuri va scoate la vânzare biletele pentru acel meci. Suporterilor României le vor reveni 462 de locuri dintre cele 3.800 ale stadionului, undeva la 12% din total.

Biletele vor fi comercializate pe platforma de bilete a Federației de Fotbal din Israel și vor costa 100 de shekeli israelieni, echivalentul a 120 RON la cursul de astăzi.

Informații importante pentru suporterii care vor să asiste la Israel - România:

  • Suporterii români vor putea accesa 462 de locuri (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I).
  • Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.
  • Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.
  • Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.
  • Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.
  • Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă.

    sursă: frf.ro

VIDEO: selecționerul Edi Iordănescu, despre situația din Israel

Mai multe știri despre echipa națională:

Mihai Stoichiță este optimist înainte de Israel - România: „Îi vom domina în tribune”

Pas cu pas către sold-out » FRF anunță că 75% din biletele pentru meciul naționalei cu Elveția au fost vândute + Elvețienii au solicitat un număr infim de tichete

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează