FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

FOTO Control draconic înainte de Israel - România » Ce s-a întâmplat la porțile stadionului

Control draconic înainte de Israel - România +9   FOTO
Control draconic înainte de Israel - România

Articol de , - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 20:04 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 18:41

În contextul situației delicate din Israel, stat aflat în plin război cu gruparea Hamas din Fâșia Gaza, la meciul cu România, disputat în Felcsut, Ungaria, au fost luate măsuri speciale de securitate.

  • Reporterii speciali Remus Răureanu și Vlad Nedelea, fotoreporterul Raed Krishan și operatorul Iosif Popescu sunt trimișii Gazetei Sporturilor în Ungaria, de unde transmit cele mai noi informații despre naționala României.

Ca urmare a războiului dintre Israel și Hamas, meciurile israelienilor au fost mutate în afara granițelor. Așa s-a întâmplat și cu duelul cu România din această seară, ora 21:45, care va avea loc în Felcsut, Ungaria, pe arena Akademiei Puskas.

Pentru a se asigura că la meci nu se infiltrează și persoane cu planuri malițioase, la porțile de acces în arenă au avut loc controale amănunțite.

FOTO. Control draconic înainte de Israel - România

Fanii au trecut mai întâi prin corturi prevăzute cu detectoare precum în aeroporturi, care să detecteze eventuale obiecte periculoase aflate în posesia lor. Suporterii au fost controlați „la sânge”, astfel încât siguranța celor prezenți la meci să nu fie periclitată.

+5 FOTO

De altfel, spectatorii s-au văzut nevoiți să prezinte actele de identitate pe care le-au folosit la achiziționarea biletelor. În total, suporterii României au primit 462 de locuri.

VIDEO. Români veniți de la Belfast pentru „tricolori”: „Mergem cu ei peste tot!”

Tot despre Israel - România:

Haaland e cu ochii pe Israel - România! Norvegienii se roagă să ratăm din nou calificarea

Alex Bourceanu, discurs de pus în vestiar despre importanța calificării la Euro 2024: „Acum putem construi idoli din fotbaliști! Copiii să meargă spre Stanciu, Hagi și Drăgușin, nu spre influenceri”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează