FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

NEWS ALERT România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) vor lipsi pentru meciul Israel - România!
Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) vor lipsi pentru meciul Israel - România!

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2022 14:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 14:14

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) vor lipsi pentru meciul Israel - România!

  • După 0-1 cu Grecia în Ghencea, România se va deplasa în Israel pentru un nou joc amical. Duelul de marți (20:45) va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe ProX.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Maxim are viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia.

Ce a făcut Tavi Popescu la debut: diferență bizară față de Maxim și Mitriță
România - Grecia 0-1
Ce a făcut Tavi Popescu la debut: diferență bizară față de Maxim și Mitriță

Israel - România. Mari probleme de efectiv pentru Edi Iordănescu

Astfel, continuă veștile proaste pentru Edi Iordănescu. Ieri, patru jucători din lotul primei reprezentative au fost depistați pozitiv la testările COVID și au părăsit cantonamentul naționalei.

Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici. Trei dintre cei 4 jucători, cu excepția lui Deian Sorescu, care a rămas pe banca de rezerve, au jucat vineri seară, în 0-1 cu Grecia.

Problemele medicale din lot au provocat convocarea de urgență a doi fotbaliști: Darius Olaru, mijlocaș central de la FCSB, și Claudiu Petrila, mijlocaș stânga, care a fost „promovat” de la U21. Absența lui Olaru de la lot fusese dezbătută intens în ultimele zile.

Cum ar putea arăta România cu Israel: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Toșca - Olaru, Cicâldău - Mihăilă, Oct. Popescu, Petrila - Ivan

Alte întăriri pentru Edi Iordănescu

Ieri, 4 jucători ai României care au fost indisponibili pentru meciul cu Grecia, 0-1, au ieșit pe terenul de antrenament.

E vorba despre fotbaliști care au acuzat simptome de răceală puternică înaintea debutului lui Iordănescu Jr. pe banca primei reprezentative:

  • Cristi Manea (24 de ani, fundaș dreapta) 
  • Denis Alibec (31, atacant) 
  • Dennis Man (23, extremă dreapta) 
  • Nicușor Bancu (29, fundaș stânga)

Ei s-au pregătit „alături de colegii care au intrat pe parcursul jocului cu Grecia sau au rămas pe bancă. În același timp, titularii au efectuat un antrenament de refacere”, anunță FRF.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mihai Stoica, după debutul lui Octavian Popescu în naționala mare: „Mi-a ieșit pariul”

Toate reacțiile din tabăra României U19 după calificarea la Campionatul European » Selecționerul Adrian Văsâi: „Am creat o familie. Privim cu încredere către turneul final”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1035334160641963
Adrian-Sorin Negrila  •  27 Martie 2022, 15:45

Refuzam sa credem ca suntem la valoarea Maltei sau Luxemburgului... Dar, de acum încolo trebuie sa ne învățăm cu asta. Suntem o echipa mica, care va trebui sa ne învățăm cu bătăile încasate. Basta!

vasileroaita
vasileroaita  •  27 Martie 2022, 15:35

În Israel se poate întra nevaccinat?! Dacă nu, nici *** nu va întra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  27 Martie 2022, 15:34
Postat de tororosso pe 27 Martie 2022, 14:55

Pagubă în ciuperci ! Atât Camora cât și Maxim mai mult încurcă . Sânge proaspăt nu răsuflați ca ei . Pușcaș ,Chiricheș la fel de slabi . Vor intra Olaru , Mihăilă , Moruțan și Man . Chiar dacă nu sunt într-o formă vor aduce un plus în atac . Israelul ca valoare sunt peste noi și chiar peste greci .

Spui ca în locul lor vor întra cei enumerați de tine?! Ăia sunt cu zece clase mai slabi decât Camora și Maxim!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează