FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

UPDATE Delegația României a aflat rezultatele testelor COVID-19 efectuate la aterizarea în Israel + „Tricolorii” au ieșit la plimbare în Israel

„Tricolorii”care au primit rezultat negativ la testele pentru COVID-19 au ieșit la plimbare în jurul hotelului// foto: frf.ro
„Tricolorii”care au primit rezultat negativ la testele pentru COVID-19 au ieșit la plimbare în jurul hotelului// foto: frf.ro

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2022 13:07 / Actualizat luni, 28 martie 2022 18:38

Duminică seara, delegația României a ajuns la Tel Aviv, pentru meciul amical cu Israel. Membrii delegației au efectuat teste COVID-19, iar rezultatele au început să fie comunicate în etape. Până la ora 13:00, au primit ”negativ” 90% dintre tricolori. Ulterior, toți au avut același rezultat și au putut ieși din camere.

  • După 0-1 cu Grecia în Ghencea, România se deplasează în Israel pentru un nou joc amical. Duelul de marți (20:45) va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe ProX.

UPDATE 14:10 „Tricolorii” au ieșit la plimbare

„Tricolorii”care au primit rezultat negativ la testele pentru COVID-19 au ieșit la plimbare în jurul hotelului. Azi, de la 18:45, la stadionul Netanya se va desfășura antrenamentul oficial înaintea partidei de marți.

Delegația României a aflat rezultatele testelor COVID-19 efectuate la aterizarea în Israel + „Tricolorii” au ieșit la plimbare în Israel
„Tricolorii” au ieșit la plimbare în jurul hotelului// foto: frf.ro

Știrea inițială:

Seara trecută, după aterizarea pe aeroportul „Ben Gurion” de lângă Tel Aviv, „tricolorii” și membrii staff-ului au fost nevoiți să efectueze o serie de teste PCR, conform regulilor din Israel.

Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”
ARBITRU
Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”

Toate testele COVID-19 anunțate sunt negative

Delegația României s-a îndreptat apoi către hotel, unde a așteptat rezultatele testelor. Acestea au început să fie comunicate în urmă cu scurt timp, iar veștile sunt îmbucurătoare: toate sunt negative. Dacă nu apar surprize, că Edi Iordănescu se poate baza pe toți jucătorii care au făcut deplasarea.

Lotul României, „decimat” de COVID-19 și viroză

Selecționerul Edi Iordănescu a plecat în Israel fără șase fotbaliști importanți, dar și fără „secundul” Florin Constantinovici. Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost confirmați cu Covid-19, Alexandru Maxim are o viroză respiratorie, iar Mario Camora acuză probleme musculare.

Delegația României efectuase o serie de teste și duminică dimineața, în ziua zborului către Tel Aviv. Și acea rundă de testări a returnat rezultate negative.

Cum ar putea arăta România cu Israel: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Toșca - Olaru, Cicâldău - Mihăilă, Oct. Popescu, Petrila - Andrei Ivan

Mai multe știri despre echipa națională: 

Atentat terorist în Israel, în apropierea orașului care va găzdui amicalul cu România » Autoritățile raportează 2 morți și 5 răniți

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează